Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Serwera

damian136

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż szukam takiego serwera na którym zaczyna się wszystko od nowa nie że masz już wioske 3k pkt albo jakąs tylko jak na zwyczajnym plemiona.pl jedynie ma szybkośc być dużo większa i czy wogóle taki serwer jest więc bardzo proszę o szybką odpowiedź

Opublikowano

Ja mam taki (coś w tym stylu serwer) startuje 30kwietnia lub 1 maja:) Jesli chcesz ss z serwa to napisz tutaj :) 97% okolo spolszczone nawet takie drobiazgi jak raporty i plac serwer się zwie ParaNormal :) Wszystkio dam dotyczące serwa dam jutro :) zależy jak się wyrobie :)

1409sex.png

Opublikowano

jestem w sieci ParaNormal/1 o ile to ten serwer i pisze że startuje 30 kwietnia czyli budynki będą od początku a i mam pytanie bo na jednym serwerze dedykowanym są zbugowane wioski jak sie przejmie jakąs to poźniej wojsko jakby znika jest napisane że to wojsko jest w tej wiosce ale jak chce sięc coś wysłąc to nie ma

Opublikowano

Wszystkie śieci typu Paranormal./1 sa nie aktualne (itp) Bede dziś, jutro robil nowy temat a w nim wszystko dotyczace serwera jesli chcesz już dziś przetestować serwer to wbij na siec ParaNormal-testy

Ps.Pewnie pytasz dlaczego sa tamte sieci poniewaz milem komplikacje z hamachi i mi sie usuwalo lecz naprawilem to

1409sex.png