Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deluxmt2[Pl][Hamachi]

pawjas45

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo z niebianskim eq... kolce +120 inta, naszyjnik - 200 przeszywki , 200% szybkości zaklęcia, bransa 200% kryta i 200 szybkosci ataku, z tego co sie orientuje. To nie są bugi, tylko zedytowane itemy w plikach serverowych.

Ważne jest by nigdy nie przestać pytać.

Ciekawość nie istnieje bez przyczyny.

Wystarczy więc,

jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia.

Nigdy nie trać świętej ciekawości.

Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.

Opublikowano

moze czesc z tego zrobione umyslnie bylo a czesc bugi? mozliwe tez ze HA dodaje nowe itemki albo dodaje jakies fajne questy NP bardzo trudny quest gdzie masz zabic 60 riperow w 20-30min jak akceptujesz questa to cie teleportuje na mapke z ripkami wszystko jest mozliwe

http://shain.pl/REF46270.reg prosze zarejestrujcie sie i zagrajcie naprawde fajny Priv
Opublikowano

Ocena - Naxter

Ostrzeżenie: W związku z tym iż podczas oceny, nie mogłem zalogować się na serwer ocena została wystawiona z pytań zadanych administratorowi serwera.

Plusy serwera:

- Firewall

- Oryginalna strona

Minusy serwera:

- Lekki minus za dziurawy, i według mnie brzydki skrypt forum: PHPBB by Przemo. Już prędzej PHPBB3.

- Liczne, chińskie misje do czego administrator sam się przyznał.

Naxter

Dziękuje za możliwość oceny

Opublikowano

niestety offline -,-

kurwa uroki hamachi serwerów, chciałem wbić żeby sobie troche na 4fun pograć i chuj już do działu hamachi nigdy chyba nie wróce ... -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...