Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Yang Vs. Lvl Postaci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie , czy moge trzymac 1kkk lub wiecej na postaci z 16 lvl-em , ktore znajduje sie na koncie gdzie jest tylko ta postac (czyli najwzszy 16 lvl :X) oraz na koncie na ktorym mam 35 lvl ,ale na postaciach z 1 lvl-em .Czy nie grozi mi ban?

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Obojętnie jaki masz lvl max ile możesz przechowywać na postaci to 2.000.000.000 yang.

Powyżej tej sumy yangi znikają na zawsze.

Ale jemu chodzi o to czy nie dostanie bana ;]

@topic

Polecam przewalić na jakas inna postać (przez tobol) i dac na ten 35 to nie dostaniesz ;x bo patrzą (jak maja zbanować) na lvl postaci, na której są yangi :>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

To jest ukryta treść, proszę

Nie powinieneć dostać tza takie coś bana. Przeżuć subię jak ta robie.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nie dostaniesz bana ban jest nakładany na postacie powiązane z yang selerami a w jaki sposób do tego dochodzą po prostu namierzają postać i po logach dochodzą z kim ona handlowała i na jakie kwoty i nawet nie ma się o co martwić jeżeli kupiła taka postać coś od ciebie sam mam 1 lvl sklep i tylko na tym koncie znajduje się 1 postać trzymam na niej nonstop duże ilości yang i nie dostałem jeszcze bana tak że się nie martw.

fd3b8de50954330d78c2dd9be8c62d4c.gif

Nie sikaj mi tu ^_^

Opublikowano

2kkk to jest absolutny limit.

Jeśli chcesz zakupić np: 4kkk, to np: umawiasz się z gościem, że da Yang na 4 postacie - podejdziesz 4-ema i styka =)

Opublikowano

tak się spytam

Co ma gówno do twarogu ?

Czemu banują za takie coś ?

Opublikowano

na forum metina pisze ,że postacie z małym lv posiadające dużo yang są zaraz banowane ..

jednak także piszą ,że gdy mamy postać z większym lv tzn jakiś taki 30 lv i inne postacie z mniejszym na tym koncie to tam możemy na spokojnie trzymać yang :)

bleach%20tag.png
Opublikowano

No i powinineneś mieć już dawno bana a czemu nie masz ? Nie wiem. Właśnie to jest trochę posrane, bo nawet jak mam ten 70 lvl i bardzo dużo zarabiam to wrzucę na konto z lvlem i już ban.. Myślę że bezpieczniej by było wrzucać yangi na postacie 30+ lvle. Czyli w twoim przypadku 35 ^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...