Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Galaxygates Hack + Antydead Hack!

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli w grze pokaże ci się 'tarcza' admina zamiast rangi, to automatycznie pojawi się też konsola (zminimalizowana wygląda jak dziennik)

@ UP

Port zajęty (chyba)

wpisz jakiś inny, np. 1777

Opublikowano

Jeśli w grze pokaże ci się 'tarcza' admina zamiast rangi, to automatycznie pojawi się też konsola (zminimalizowana wygląda jak dziennik)

@ UP

Port zajęty (chyba)

wpisz jakiś inny, np. 1777

A możesz mi wytlumaczyc co zrobić bo mam problem , ( opisałem go kilka postów wyżej )

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

Nie wiem. Z tego co wiem, to gdy przy włączaniu przeglądarki wywala error, to WP nie zadziała. Zazwyczaj dzieje się to na viście. Przynajmniej ja nie znam na to rozwiązania. Ale nie spotkałem się jeszcze z wyłączaniem się przeglądarki.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Ja sie spotkalem, i wydaje mi sie ze kompatybilnosc z systemami zalezy od wersji WP.

Ale to tylko teoria.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie wiem czy zauwazyles, ale gdy wpisujesz po rozpoczeciu fali quit to przeskakujesz do nastepnej...

Jesli nie rozumiesz nie masz co tego uzywac.

Opublikowano

No w końcu zadziałało :P Zobaczcie jaki czas na alfie wkręcony :P Nobkiller przegoniłem Cie;P Trójkącik już jest i 300k białki o.O

18706.png
Opublikowano

Kurwa mać... Ludzie, wy jesteście tacy pojebani? Przecież, jak nagle pojawi się 327 czasów alfy po 10 minut to ci z BP zaczną szukać w czym jest błąd. Myślicie, że dlaczego kurwa na e*pvp ciągle usuwają wszystkie tematy z tym tutem?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

No w końcu zadziałało :P Zobaczcie jaki czas na alfie wkręcony :P Nobkiller przegoniłem Cie;P Trójkącik już jest i 300k białki o.O

Wiesz, ja tam sie staralem zeby 1 czasu nie miec, bo jak vega z 2 flaxami best czas wykreca to cos dziwne jest nie :P

I tak blad usuna, bo 90% osob nie czyta calego tematu/nie stosuje sie do prosb w temacie, zeby robic gg +30min (np. postac na streunerach, lub po fali chwilke).

Opublikowano

BP i tak wie juz o tym...

Zresztą wszystkie komendy z tej konsoli sa przechowywane na serwerze wiec bedzie banik ^^

Dokładnie proponuję ,żebyście usunęli ten temat... na e*pvp dobrze robią...

Opublikowano

A ja mam jak włączam WP i przeglądarkę , mapę to pisze wtyczka flash uległa awarii , a bez włączonego WP działa mapa normalnie,

Kto wie co zrobić ??

Opublikowano

Nie wiem czy zauwazles, ale na "ten" jest odnosnik do mojego dosc staergo tematu z tym skryptem :D

Do konsoli administratorskiej.

(Interface Admin Command Line czy jakos tak.)

a gdzie jest ta konsola administratorska??

Opublikowano

Jeśli włączysz w aurora range na 21 to ją znajdziesz, jeśli jednak mając w grze range admina nie potrafisz tego zrobić, to widocznie ten sposób nie jest dla ciebie.

Opublikowano

Jeśli włączysz w aurora range na 21 to ją znajdziesz, jeśli jednak mając w grze range admina nie potrafisz tego zrobić, to widocznie ten sposób nie jest dla ciebie.

wpisałem w auror rank-21 i nic nie ma??

Opublikowano

Czemu frajerze? Bo myślisz, że jak ty przeczytałeś i się podnieciłeś to już nikt inny nie może tego używać?

I tak wszyscy którzy tego użyli dostaną prędzej czy później perma...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

W grze. Lub jesli jestes CM / TM / MOD to masz taka poza gra.

Opublikowano

ej mam taki problem ze jak włanczam wp i loguje się na darkorbit to gdy wciskam start pokazuje ze wtyczka flash ma błąd może mi ktoś pomóc ???

Edit // jeee 200 setny post :)B)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ej mam taki problem ze jak właNczam wp i loguje się na darkorbit to gdy wciskam start pokazuje ze wtyczka flash ma błąd może mi ktoś pomóc ???

Edit // jeee 200 setny post :)B)

Mam to samo ://

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Inny WP / Inny Flash / Inny System

Cos z tego :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...