Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Minecraft 1.5_0.1 "Trawkoko" [Dedyk}

TenCoJeTrawe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam zaprezentować dedykowany server Minecraft RP(roleplay)

IP: 195.88.30.29

PVP: off

Potwory: ON (creepery nie wybuchaja)

Zwierzęta: ON

Nether: OFF

Tryb gry: RP

Wersja gry: Beta 1.5_0.1

Whitelist: off

Wymagane Premium: Nie (Mozna grac z premium)

Liczba slotów: 25

Podstawa: Bukkit

Główna administracja

lubietrawe

Administratorzy serwera:

hassan

lustro

Testowi administratorzy:

wrzaskun

Opublikowano

Wybacz Up ale mam dysgrafie leksykalna ;] jak chcesz to mozesz poczytac o tym na wikipedi a jeszcze ktos wyzej pisal o tym ze nic nie robie a co ja mialem robic jak darliscie mordy i spamowaliscie ? serwer jest nowy ja mam adma 2 dni dopiero i prosze o jaka kolwiek wyrozumialosc dzieci neo ze tak to ujme

sygnaturka22.jpg
Opublikowano

Wrzaskun rozumiem cię

Specyficzną formą dysgrafii jest dysgrafia leksykalna. Osoba na nią cierpiąca potrafi zapisywać słowa, ale czyni to w sposób zbliżony do zapisu fonetycznego, np. wyraz 'chleb' może zostać zapisany jako 'hlep', co skutkuje popełnianiem wielu błędów ortograficznych. Ze względu na to, że niektóre języki, np. francuski, charakteryzują się dużą rozbieżnością pomiędzy formą pisaną danego słowa a jego wymową, sytuacja osób z dysgrafią funkcjonujących w kręgach kulturowych, gdzie takie języki są powszechnie używane, jest zwykle dużo bardziej dokuczliwa.

nfsw_PIETRAS223.png
Opublikowano

Optymisto wiem dobrze jak dac cuba tylko jest to nowa wersja minecrafta i nowe pluginy bukkity czy inne rzeczy nie sa idealne kumasz? zawsze jakis blad moze wsykoczyc

sygnaturka22.jpg
Opublikowano

Tak Tak ludzie piszą daj cuba a ty piszesz nie wiem jak nie ma nigdzie komend ^^

@UP ludzi pisali że dadzą te diamenty ...

- - - - - - - - - -

Opublikowano

admin instrukcja dawania cuba

1 (zaznaczamy teren) wandem oczywiscie

2 wpisujesz //expand vert

3 /region define <nazwa miasta>_dom_<id gracza> <id gracza>

4 /region setparent <nazwa miasta>_dom_<id gracza> < nazwa miasta >

a ty trawa jak przemyslisz moja propozycje to napisz gg 20666706

Opublikowano

buahah co to za admin który nie umie zbanować gracza i nałożyć cuboida ? Po co wy zakładacie servery jak gówno wiecie o adminowaniu i nie macie zielonego pojęcia na temat minecrafta ? Już po samych postach admina odechciało mi się grać na tym serverze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...