Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja2

Grasu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprzedni temat został zamknięty a sprawa nie została rozwiązana

mówicie że nie jest to możliwe , więc dlaczego przy rejestracji wyskakuje :

Only 1 special character is allowed except the following: & % * ! " | ' * < > and no spaces.

z czego wynika że jakiś "specjalny" charakter może posiadać takowe znaczki w nicku

P.S nie zamykajcie tak wcześnie tematów bo przez to głownie spam na forum sie robi (prośba)

32354141673387527780.png

Opublikowano

Po co ten spam.

Masz i nie płacz

Tylko 1 specjalny charakter jest dopuszczany (uwzględniony) oprócz stronników: & % * ! " | ' * < > i żadnych miejsc.

Temat do zamknięcia.

Pomogłem ? Daj 5*

Pozdrawiam Władzioo.

@up Niech zamykają bo wyjaśnione tematy są już niepotrzebne i może zrobić się w nich spam...

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

Zamknijcie to, według mnie wladzioo trochę niejasno napisał :P Chodzi o to, ze tylko 1 znaczek jest dopuszczalny i nie może być to: & % * ! " | ' * < > ani spacja.

I jeszcze coś: jak będziesz zmieniał nick to wtedy chyba możesz dać więcej znaczków

@3down

Kurwa! można mieć znaczek, ale tylko 1!!! Jak zmienisz nick za g1 credyty to możesz więcej znaczków(chyba)...

...

Opublikowano

@ wladzioo

haha ty mi tego nie musisz tłumaczyć ;] a poza tym więcej rozumiem po angielsku niż z tego co z translate.pl skopiowałeś xD

chodzi mi o to że z tego wynika że jest możliwość stworzenia tego nicka ze znaczkami

a spam po to że temat DLA MNIE nie dostał do końca wyjaśniony i zamkniety

32354141673387527780.png

Opublikowano

@up Co z tego że translate? Sam tam nie możesz wejść? Tak jak powiedział za co? To na pewno to.

Temat do zamknięcia.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

nie muszę tam wchodzić ... czytaj ze zrozumieniem, ja nie chciałem żebyś mi to przetłumaczył ;/

i z kończ z tym "Temat do zamknięcia", bo wcale temat do zamknięcia nie jest....! nie tobie o tym decydować....

jak narazie nie dowidziałem się konkretnie czy można mieć te znaczki w nicku czy nie.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@up Kurwa możesz mieć tylko taki 1 znaczek na jednym nicku !!!!!.

Closed topic plis.

222pac.gif

Tupac Amaru Shakur [*]