Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP: tam jest za 60 zl czy jakoś tak a tutaj za 47 zl

@Mateusz: Nie mogą banować , gdyż to może być serwis który kupił mase kodów hurtowo , czy sklep elektorniczny lub inna osoba -.-

Opublikowano

Ja kupiłem z kontagier.pl za 44.90 zł ;) kod miałem w 1 min. po wpłacie na konto! A allegro nie ufam, wole sklepy internetowe, bo na allegro nie doczytasz i kupisz darmowe konto za 50zł...Ale ten sprzedawca wydaje się wiarygodny (już dużo osób od niego kupiło). Wniosek: kupuj śmiało.

Opublikowano

@Emil0 notch na swoim blogu (albo twiterze nie pamiętam ;x) napisał ze nie sprzedają hurtowo kodów , i do wypowiedzi mateuszkameleon będą konta banowane za kody kupione z kradzionych kart kredytowych / kont paypal

Opublikowano

@Emil0 notch na swoim blogu (albo twiterze nie pamiętam ;x) napisał ze nie sprzedają hurtowo kodów , i do wypowiedzi mateuszkameleon będą konta banowane za kody kupione z kradzionych kart kredytowych / kont paypal

Ja to na twitterze zobaczyłem czy tam brat xD

Opublikowano

Melego dokładnie ;)

Ja kupowałem na kontagier.pl sprzedali mi kod który był już w użyciu , ale po sprawnej reklamacji ok. 3 godziny :D dostałem nowy który działa poprawnie.

1325845644-U48159.gif