Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź + Dyskusja] Supernova

Sheleri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgwiazdk.png

Witajcie drodzy użytkownicy kochanego mpcforum.

Team Supernova, tworzy dla was nowy świat Metina2, który będzie różnił się od innych serwerów nową fabułą.

Zły władca kraju Supernova, będzie domagał się wojny przeciwko innym walecznym bohaterom i bohaterkom.

Pomiędzy dwoma królestwami JINNO, a SHINSOO wybuchnie ogromna wojna.. Aby nie zdradzać szczegółów powiemy tylko, że wojna będzie desperacka.

Smok, który uwięziony jest w kryształowej komnacie, domaga się od Chunjo, aby to królestwo przestało istnieć i nasyła swoich wojowników Setaou.

Do póki Chunjo nie odda mu władzy nad królestwem, będzie atakował dzień w dzień wojownikami Setaou. Będą spadać ciężkie kamienie METIN, aby rozwalić ziemię królestwa

i podzielić między Jinno i Shinshoo. Głównym konfliktem Jinno i Shinshoo będzie właśnie rozdzielenie Ziemi Chunjo.

Smok zapowiedział, że jeżeli nie uda mu się podbić Chunjo, sam wkroczy do wali i będzie chciał rozwalić owe królestwo. (Beran-Setaou).

...

Supernova stara się, aby serwer 'Supernova' był jeden z najlepszych. Staramy się, aby serwer był zabezpieczony jak najlepiej. Co dzień wprowadzamy nowe

aktualizacje, które zmieniają serwer na lepsze. Owa Supernova będzie serwerem na jakim jeszcze nie grałeś. Czy jesteś gotowy na walkę?

...

Na serwerze 'Supernova' nie ma opcji, aby jakiś z GM rozwalił bazę danych.. Nie wystąpią żadne cofki, ani resety! Nie dopuścimy do tego!

Na pewno teraz sobie myślicie, że serwer nie będzie taki, jaki teraz zapowiadamy. Oj ździwicie się moi drodzy. Supernova będzie

jedyna w swoim rodzaju. Na serwer będą wprowadzone epickie bronie np. miecz trytona czy inne bajery. Lecz nie będzie

lepszych broni od mieczu trytona, czy świętego miecza. Na serwerze nie będzie epickiej biżuterii. Jedynie buty zimorodka.

Supernova będzie to drugi Metin2.PL z wyższym expem, czyli 24/7 online jedynie 30min. na przerwy techniczne pozwalające

na update serwera. Aby wejść do groty wygnańców trzeba będzie posiadać krwisty kamień, który wylatuje prawie z każdego moba.

Wprowadzona będzie grota wygnańców poziom trzeci, wraz z Beranem-Setaou oraz jego wojownikami Setou (łuczniki,wojownicy itp).

...

Serwer będzie całkowicie spolszczony od A do Z. Na serwerze wprowadzone będą nowe zadania, począwszy od 1 lvl, skończywszy na 127 lvl.

Dostępne będą też polowania, z których będziemy otrzymywać drogocenne nagrody.

Sprawa eventów jest bardzo prosta, co dwa dni event w postaci większych mnożników expa, yangów, lub zwykłe zuo..

KD oraz kamyki duchowe będą wylatywać z metinów na każdy lvl.

...

Jako ja Shelerii, będę się starał na bieżąco aktualizować temat.

Zapraszam wszystkich do dyskusji i zadawania pytań.

Odpowiedzi na nurtujące was pytania:

Kiedy będzie oficjalny start serwera?

Nie wiadomo jeszcze kiedy..

Czy będą epickie zbroje?

Zostaną wprowadzone epickie zbroje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer może i będzie fajny pełny bugow ale Administracja Jego Jest żałosna Umieją Tylko wyzywać klnąc Itp Sprawy NIE POLECAM.

Opublikowano

starskq jak nararazie to tylko ty dalej nas prowokujesz a potem sie dziwisz ze sie wkur... na takich jak ty

geisha juz odpuscila a ty dalej musisz pokazywac twoje wielkie ego i to niby nasz team jest zalosny... chyba nie znasz dokladnie znaczenia tego slowa

i lepiej popatrz na siebie^^

94032915937083247675.jpg

MASZ JUŻ WYJE**ANE NA TE WASZE PLUSY I MINUSY WIĘC DAJ CO CHCESZ

Opublikowano

21316624088365310963.jpg

macie waszego straskq wielce dorosly a sam musi na rodzine wbijac bo inaczej nie potrafi...i to niby team supernova jest zalosny...koles chyba nie wie co to znaczy

Opublikowano

mika on dorosly buhahaha to byl dobry zart... na tym spoilerze to pokazal jaki to on dorosly jest wielce jazdy po sheleri ze niby zalosny itp przynajmniej sheleri nic o rodzicach nie napisal a widzac ze biednemu starskq chyba ktos slownik ukradl i ma mamy zasob slow co za tym idzie ? oczywiscie marne wypowiedzi i wbijanie na rodzine tak jakby ona cos tu zawinila:)

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

wielki kozak jak ani mnie ani sheleriego nie bylo pozniej juz siedzial tylko na temacie i nawet nie raczyl zaszczycic nas swoja ograniczona w zasob slow wypowiedzia...

chce uswiadomic kto chce nam reputacje zepsuc ( dzieciak co potrafi jezdzic po rodzinie)

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Dzien dobry,

Widze Kto tu nie umi podarowac, Nie odzywalam sie, bo o to bylam proszona,

Kto tu nie umie odpuscisc???

czytam wasz temat , caly czas sami ze soba dyskutujecie , i spamujecie ,Jaki to Starskq nie dorosly, a Wy jak sie teraz zachowujecie?, szanowny wojo Koxo wypad ode mnie, bo jak ja Na Ciebie siade to cie tu nic nie obroni ,Dzieki za wyslanie linka do tematu, nie zagladalam na niego wczesniej bo wnioskowalam ze zalosny jest , i sie nie pomylilam.

Jesli choc jeszcze jeden post na moj , lub starskqiego temat sie tu pojawi, Mikaa sory, ale zobaczycie , ile moze zdzialac, tak "drobna jednostka " jaka jestem

Pozdrawiam

gmsupernova11.jpg
Opublikowano

Diver jak coś omieść cala nasza rozmowę jak się zachowałeś . Ani jednego złego słowa o Tb nie powiedziałem a Ty jak zaczeles Mnie wyzywać nie ma nic do ukrycia wiec ułatwię ci to i wstawię cala Nasza rozmowę. dałem na Wstrzymanie ale teraz widać ze nie było warto. A czemu nie jesteś taki odważny i Musisz z Multi Konta wstawiać Ss-y

1111111111111s.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Starsq kolego młody, zapraszam na konferencje na skype :0

Ale nie na pisanie!

Tylko na mikrofony, zobaczymy jaki jesteś wygadany :*

Opublikowano

Dobra nie ma co się kłócic ...Dajcie sb spokój... Nie interesuje mnie to czy ktoś będzie mnie wyzywał czy coś... Nie mam zamiaru się przejmować tego typu inwektywami...A takie coś do niczego nie prowadzi ... Więc nie wiem w jakim calu się dalej użeracie i spamujecie dalej w zapowiedzi... Chcecie się wykłócać idźcie na prywatną rozmowę...

zmianah.png

Opublikowano

geisha ja juz do Ciebie nic nie mam mice tez chyba nie chodzi o Ciebie tylko o twojego kochanego chlopaczka

nie wiem co skarskq mysli ze jak ktos jest gm/ga to juz nie ma prawa sie zdenerwowac? to przeciez osoba jak kazda inna a raczej kazdemu moga puscic nerwy tak?

a jesli widze ze ktos sie kloci i zaczyna mieszac do tego rodzine... to sorry ale nerwy mi zaraz puszczaja...

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Divers i na co prowokujesz Mnie???? Czy ja Cie obrażam ??? Nie odzywam się w temacie bo po co jak mnie nie interesuje a Ty co robisz Spamujesz mi Pw Obrażając Mnie. Zastanów się kto zaczepki szuka . Tyle odemnie .

DiveRs199 wysłał wiadomość zatytułowaną '...'.

DiveRs199 napisał:

======================================================================

jesli dalej chcesz sie ze mna klocic badz z kims z naszego teamu to moze pisz na pw a nie spamuj znowu na temacie bo on nie po to zostal wyczyszczony zeby jakis szczyl znowu go zasmiecal... i nabijal sobie bezsensowne posty bo widze ze ty wlasnie takim jestes^^

======================================================================

Opublikowano

kiedy start? i prosze nie pisac czytaj caly temat tylko zwyczajnie odpowiedziec.

nie trzeba czytac calego tematu wystarczy przeczytac cala zapowiedz i sie dowiesz bo na koncu pisze ze start nie jest jeszcze do konca ustalony

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

Z GORY PRZEPRASZAM MODA ZA DOUBLE POSTA ALE WAZNA SPRAWA

TERAZ PYTANIE DLA UZYTKOWNIKOW BARDZO WAZNE!!!!!!!!!!!!!

chcecie aby na serwer zostaly dodane questy czy zeby ich nie bylo i serwer opieral sie na expie eventach i pojedynkach?

PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI BO MY JAKO TEAM NIE UMIEMY SIE Z TYM ZDECYDOWAC!!!

94032915937083247675.jpg

Opublikowano

na serwer zostal dodany biolog mozliwe ze jeszcze dzisiaj serwer wystartuje ale na hamachi tylko to nie jest jeszcze do konca pewne

wszystko bedzie pewne wieczorem i oczywiscie zostanie podany nowy temat jesli w ogole on powstanie:)

94032915937083247675.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...