Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kyuyto [Pl] [Dedyk]

SfP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pierwszej stronie jest na pisane, że start dziś w godzinach 18-20 a teraz piszesz ze klient jutro. Jak to w końcu jest z tym startem?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Start jest dzisiaj, za kilka minut, tylko sprawdzamy czy wszystko dziala jak powinno, opozniony start planujemy na 21. ( padla baza danych i trzeba bylo przywracac, a niektore rzeczy od nowa wgrywac ;/ . )

Pasjonat
Opublikowano

No serwer wlasnie wystartowal:

zapraszam na chat: kyuyto.xaa.pl

i do gry ^^

zeby dostac eq trzeba misje otworzyc "witamy na kyuyto"

Pasjonat
Opublikowano

gdybym dal ulepszanie kd za 500k i 2kk to by jutro wszyscy mieli pelne magazyny kd+5, to nie jest serwer 4fun, na 60 lvl spokojnie mozna wyciagnac 100kk kasy, client niestety drugi raz sie uploaduje, neta mi rozlaczylo ;/ jeb**a neostrada... ;/

edit:

a maske uczuc dodam w wolnym czasie.

Opublikowano

na 65 lvlu mam 42kk. A co w związku z cheaterami? Nic nie robicie. Wystarczy wejść do red lasu na minutke tak jak ja to zrobiłem i mnóstwo cheaterów (w tym Top1 i Top2 serwera)

Pasjonat
Opublikowano

@starskq jesli ci cos takiego wyskakuje, to wystarczy ze zainstajuesz kamera, ale nie polecam.

A clienta uploaduje trzeci raz ( komp sie wylaczyc , mozliwe ze z przegrzania ;/ ) jesli teraz sie uda to client bedzie okolo godziny 19...

Pasjonat
Opublikowano

Juz naprawilem. wina byla w tym, ze po zapisaniu plik sie "scalił" i nie było rozroznienia funkcji ( uwazal ze caly plik to jedna funkcja "phpinclude", i to bylo problemem.

Pasjonat
Opublikowano

Mielismy maly problem z plikami ( vpc - max rozmiar mogl byc 11,8 gb ) przenieslismy teraz serwer na virtualboxa, wiec wszystko powinno dzialac poprawnie, lecz musze wprowadzac od poczatku mapki, etc. Konta zostaly zachowane ( backup z dnia 30 kwietnia godzina okolo 22:40 )

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...