Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Ro]New Private Server - Epicmt2

KasaYouTube

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

elo jak zrobic zeby postac odzyskac bo jak wjechalem do v2 atlantydy to mnie wywalilo i teraz jak biore start i pasek sie do konca nie na ldauje to wywala prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

cześć priv jest zajefajny ale... miałem ninje z lv 90 poszedłem z kolegą do v2 antantlyda i do tej pory nie moge wejść na postac jeżeli to naprawicie dam plusy a jak nie to minusy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

25/36 wirusow fake nie da sie sciagnac dupa !!!!!!!!!!!!!!

To nie ściągaj mam gdzieś czy to ściągacie czy nie robie to żebyście mieli gdzie grać

Rep

Opublikowano

Da ktoś adres IP na dziś?

Zapraszam na mojego chomika :) Pliki jeszcze w trakcie dodawania itd,ale ważne że już coś jest! Koniecznie zajrzyj :D.

RoYeR.gif

Opublikowano

błagam pomóżcie!!!!!!!!!! wszystko mi działa tylko nie mogę się zarejestrować ;/ błagam prosze o pomoc na gg zależy mi 9793479 <pisac nawet jak nie dostepny, siedze na nuiewidoku>

Opublikowano

Też macie takie lagi na servie? Ja expić normalnie nie mogę bo zaraz mnie wywala ;/ to samo z teleportacją.

Zapraszam na mojego chomika :) Pliki jeszcze w trakcie dodawania itd,ale ważne że już coś jest! Koniecznie zajrzyj :D.

RoYeR.gif

Opublikowano

Mam problem.... Jak by co serwer działa i leci +. Ale od jakiego lv są sztylety robione z Skrzydła Demona Chakram, bo pisze że na 55lv ale niestety nie mogę ich założyć na tym LvL. Plis FAST odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeszcze 2 godziny temu na modzie grałem na nim teraz błąd i koniec. Ani na spolszczeniu ani na modzie. Wchodziłem na ip: 84.247.61.7

EDIT; Dosłownie od minuty zamiast błędu jest oczekiwanie na połączenie, a gdy wpisze byle jaki login to jest: "Konto nie istnieje" także powinno być dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...