Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rezygnacia Z Administratora/Urlop

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie ze to żart ;P Ponieważ z tego co wiem to serwer (s2) jest juz chyba załatwiony ;P wiec raczej nie maja powodu żeby odchodzili . Choć mogę się mylić .

Opublikowano

Spokojnie, przejumuję administrację systemową administrację serwerem. Podziękujmy wszyscy Geo i Bubie za włożony przez nich wkład... czasem sprawy osobiste biorą górę nad sprawami z życia rzeczywistego.

Tym czasem wszelkie pytania co do administracji proszę kierować do Glob Moderatorów - to oni będą musieli przejąć dzisiaj czynności wykonywane przez Geo. Glob Moderatorzy mają kontakt na gadu gadu ze mną, także nie będzie na pewno żadnych problemów z kwestiami

decyzyjnymi istotnymi dotyczącymi serwera.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękujemy Geo!

Odpowiadając na pytania, serwer będzie utrzymywany w dalszym ciągu. W pierwszej połowie maja w dalszym ciągu planujemy start s2! Zapraszamy!

Opublikowano

Na pewno Strata Geo to wielka strata. Aktualizacje nie będą tak szybkie jak przedtem - musimy się z tym liczyć. Współpracowaliśmy wcześniej blisko z Geo, także nie powinno być problemu z utrzymaniem przy życiu serwera z mojej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...