Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne Zdarzenie W Minecraft

Generalek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To mój pierwszy temat, więc proszę o wyrozumiałość.

Otóż w moim save'ie pojawił się pewien obiekt. Gdy w domku zabrakło mi drewna, poszedłem do lasu ściąć kilka drzew. Wtedy zobaczyłem wcześniej wspomnianą anomalię. Była to mieszanina różnych bloków: kaktusów, żwiru, desek, lawy, wody,kamienia i innych rzeczy. Co z tym zrobić i czy jest możliwość popsucia się gry.

post-334926-0-03512200-1303922538_thumb.png

post-334926-0-89766500-1303922482_thumb.png

Opublikowano

gra sie nie popsuje a w wersji 1.5 beda czesto takie błedy bo prubowali dodac wulkany ale nie udalo im sie i zepsól sie czesciowo generator map wiec teraz lapizlazury wystepuja w bardzo duzych ilosciach<-- te info moze komuś sie przyda

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

jeżeli kopiowałeś często save i jak kopiowałeś kopie kopi to takie cos morzę sie zdarzyć wiem bo zrobilem sobie fajny zameczek

kopiuje save bo czasami muszę je wgrywać jeszcze raz i mi po wgraniu (z ciekawości czy pujdzie) kopi z kopi zamek stał się no niezbyt

ss nie mam bo nie wiem jak zrobić :D

a i jeszcze jedno z alphy jak na bete przenosisz save pujdzie

ale jak z bety na alphe przenośsz to jest szansa duża ze coś się popsuje

pzdr

Opublikowano

@offtopic

Słyszałem o różnych bugach ale ten latający kaktus bez piasku to mnie zaskoczył

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

jeżeli kopiowałeś często save i jak kopiowałeś kopie kopi to takie cos morzę sie zdarzyć wiem bo zrobilem sobie fajny zameczekkopiuje save bo czasami muszę je wgrywać jeszcze raz i mi po wgraniu (z ciekawości czy pujdzie) kopi z kopi zamek stał się no niezbytss nie mam bo nie wiem jak zrobić :Da i jeszcze jedno z alphy jak na bete przenosisz save pujdzieale jak z bety na alphe przenośsz to jest szansa duża ze coś się popsuje pzdr

Polecam słownik+ nauka

@Topic

fajnie wygląda ale tak jak ktoś pisał próbowali dodać wulkany ale coś słyszałem, że takowe wulkanu mają się w 1.6 pojawić

Opublikowano

Cieszcie i raduje się! Oto save: http://chomikuj.pl/Generalek

Save jest w folderze Minecraft. TNT raczej nie pomoże, ponieważ jest tam dużo Bethrocka (nie wiem czy tak się pisze) :P .

Aha, zapomniałem dodać, że jeśli chcecie znaleźć mój dom to idźcie na pustynie niedaleko lasu.

Opublikowano

@timonca, co ty w ogóle gadasz? skąd masz takie info? lapis LAZULI występuje w normalnych ilościach, a generator map praktycznie się nie zmienił od 1.4!

@qps666, chcesz to pomagaj na forum, a nie poza nim.

Opublikowano

HIROBRAJN ISTNIEJE !!!!! TO JEST DOWUD NA TO SZE ON RZYJE WSLUD NAS !!!

Tak, poważnie to zapewne bug mapy albo robisz sobie jaja kolego ;-).

Opublikowano

@timonca, co ty w ogóle gadasz? skąd masz takie info? lapis LAZULI występuje w normalnych ilościach, a generator map praktycznie się nie zmienił od 1.4!

@qps666, chcesz to pomagaj na forum, a nie poza nim.

A co ja robię? Nie wiem o co ci chodzi :\

Dodaj save'a na jakiś normalny host, nie wymagający rejestracji i płacenia, bo to co dałeś łamie regulamin.

//Zakaz gifów-Dektored

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...