Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Hamachi][War]Middleagesminecraft

OgarMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer beznadziejny. Online to nie wiem kiedy był. Admin strzela resety, ludzie na niego wrzucaja. Nie ma go prawie nigdy. Caly czas potencjalni gracze cisna na niego ze ma 10lat, ze mama zu wylaczyla kompa. Nie polecam. Zero profesjonalizmu

Opublikowano

Serwer beznadziejny. Online to nie wiem kiedy był. Admin strzela resety, ludzie na niego wrzucaja. Nie ma go prawie nigdy. Caly czas potencjalni gracze cisna na niego ze ma 10lat, ze mama zu wylaczyla kompa. Nie polecam. Zero profesjonalizmu

zgadzam sie z graczem up na hamachi admin odpisuje raz na 1.5h lub wcale nie ma zamiaru wlaczac serwa nie wiem poco on wogole tworzyl ten serwer zeby wkurzac graczy? NIE POLECAM SERWA najlepiej jak admin mpcforum usunie ten temat

Opublikowano

Witam.

Bardzo bym prosił o dodanie dwóch nick`ów. Pierwszy to Plaros, a drugi (brata) to Kuba. Jesteśmy wykształconymi Minecraft`owcami. Nie piszemy wulgaryzmów, nie obrażamy i zachowujemy się normalnie.

Dlatego bardzo bym prosił o rozpatrzenie naszej prośby w dość szybkim czasie, bo widze że to doskonały serwer.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mój nick to: Eidan

12305514727105570066.gif

" Nie dyskutuj z debilami, najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a

potem pokona doświadczeniem. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...