Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo zaczynam grę na Metin 2 Us mam kilka pytań.

1. Kim najlepiej grać (Tanie eq skille=dobra postać do expa i pvp).

2. Na jakim Lv i gdzie dropić coś wartościowego na czym można zarobić.

3. Gdzie grać (Serwer kontynent).

4. Czy serwer dużo różni się od Pl-a.

5. Są tam tzw. neo.

I jak jeszcze coś wiecie to powiedzcie ;)

Do modka nie zamykaj bo naślę na cb Pedo Bear-a i przyjdzie do cb w nocy :D

Bo o 14 będe na komputerze dopiero

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

1. Kim najlepiej grać (Tanie eq skille=dobra postać do expa i pvp).: KU są bardzo tanie jak i eQ nie to co PL więc możesz śmiało wybierać:)

2. Na jakim Lv i gdzie dropić coś wartościowego na czym można zarobić. Najlepiej metki m2. :)

3. Gdzie grać (Serwer kontynent). Zawsze jak wiadomo to Jinno a serwer:

4. Czy serwer dużo różni się od Pl-a. Można kupować od innych użytkowników rzeczy z IS. Nie ma takich cen...

5. Są tam tzw. neo. Wszędzie są aczkolwiek jest ich mało:)

Opublikowano

1. Twój wybór, Ku nie powala cenami, więc bierz postać jaką wolisz grać. Do Twoich upodobań.

2. Możesz wybrać się na medale, Fmsy, Riby, no i metki w m2.

3. To Twój wybór, ja mogę zatwierdzić, że na każdym serwie, każdym królestwie znajdziesz jakichkolwiek polaków. Dokładniej to preferowałbym właśnie jinno-New World.

4. Nie ma noobków (chociaż czasami się znajdą ^_^), występuje ciekawy BUG, małe ceny (nie tak jak na pl'u), gracze chętniej Ci pomagają.

5. Jest ich mało.

cvsk.jpg

Opublikowano

Metin.us - ten metin jest od Z8Games.Są 2 servery NEW WORLD i FREE KINGDOM(najwięcej polaków gra na NEW WORLD).Za misje lvl-owe z polowaniami do 21 lv dostaje się 90/99% expa.Na czacie trzeba pisać po angielsku.

Kamienie duchowe około 100k, z tego co kojarzę.

Za ksucie noobki łapią bana.

Nie jest dozwolony spam na chat'cie - moderatorzy chat'u.

Milsza atmosfera niż na PL (oczywiście 80% Polaków, którzy tam grają, potrafią ją rozwalić).

GMowie przykładają się do swoich obowiązków, nie to co na PLu się wyprawia.

1-5lvl=Misje Polowania 99%, 6-22 albo 20=90%.

Fajniejsze Itemki za wykonane misje np. 1 strona pamiętnika czy tam 2 =Bodzio, dostaje się kamienie(3x) za za misje na 28/29lvl za to,

że Kwiatki dla Ziomka nazbierasz w M1 co jest na samej górze, Na różne świeta są eventy za które można dostać bony jakieś Pierscienie Expa itp.,

Bronie na 80lvl+ tu jest inaczej niz na privach np. masz syrka +0 to na 80lvl +1 na 81 +2 na 82 itp.,

Zbroje króla(Hwang) dostaje sie za wygranie wyborów na króla. ; ) na stronce są ogłoszenia.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Yo zaczynam grę na Metin 2 Us mam kilka pytań.1. Kim najlepiej grać (Tanie eq skille=dobra postać do expa i pvp).2. Na jakim Lv i gdzie dropić coś wartościowego na czym można zarobić.3. Gdzie grać (Serwer kontynent).4. Czy serwer dużo różni się od Pl-a.5. Są tam tzw. neo.I jak jeszcze coś wiecie to powiedzcie ;)Do modka nie zamykaj bo naślę na cb Pedo Bear-a i przyjdzie do cb w nocy :D Bo o 14 będe na komputerze dopiero

1. Wszystkim się opłaca tam grać, bo maksymalna cena najdroższego KU wynosi ok. 300-400k. :>

2. Na medalach, które są warte ok. 300k

3. Oczywiście polecam serwer 1-szy w jinno. :>

4. Tak bardzo się różni. Ten serwer jest stworzony dla graczy a nie dla GM. Dlatego starają się wgrywać coś nowszego, lepszego aby umilić nam grę.

5. No zawsze są, ale nie ma i tak dużo jak na pl. Tutaj wszystko po EN :> Dlatego dużo neosków odchodzi. :P

No jak wiadomo wybory króla są najciekawsze i częste eventy :>

Opublikowano

1. Polecam woja body/mentala. Tam sa tanie ku, wiec skille szysbko wbijesz.

2. Jest tam dosc sporo ch, wiec chodz na metki m2.

3. Polecam s1 chunjo. Gra tam duzo polakow.

4. Do 20 lv dostajesz 90-99% za questy. Za ksucie jest ban i jest tam lepsza atmosfera.

5. Nie. Angielski je odstrasza :D Jedyny to ten G00D.

Na us sa dobre ceny i nagrody za quety. Nie to co pl. Juz dostales duzo odp. wiec zamykam

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...