Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam taki problem poprosilem kumpla zeby pozyczyl mi Cs:Source (orginal) i gdy juz zainstalowalem okazalo sie ze potrzebny jest nijaki "klucz produktu" .Nie dalo by sie tego jakos ominac lub ma ktos sposub zeby to zaaktualizowac .Jesli tak prosze o odpowiec i pomoc !Oczywiscie mam od kumpla ,ten "klucz produktu" ale gdy go wpisuje to pisze ze jest juz uzywany czy cos w tym rodzaju ;p .Wiec prsilbym o pomoc .

Z gory dziekuje ;)

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać na tym samym cd-key-u (kodzie produktu^^) to musisz od kolegi wyciągnąć konto steam.

Innego wyjścia nie ma.

Możesz oczywiście kupić sam cd-key bez gry :). Ale zawsze są to jakieś koszty :]

A jeżeli chcesz w ogóle pograć w cs:s bez wydawania pieniędzy to ściągnij sobie non steam-a.

368216.png

Opublikowano

A jesli mam swoje konto to juz po zainstalowaniu steama to nie da rady wpisac "kodu produktu" chodzi i oto ze jak kumpel mi poda mi kod to bedzie mi pisalo ze jest juz zaakceptowany przez inny komp czy cos tiego ??

Opublikowano

@Up

Nie wiesz to się nie wypowiadaj, takie cd-key-e nie działają ponieważ konta na nich są już po prostu założone... .

@2xUp

Będzie pisało że ktoś aktualnie używa tego kodu produktu, podaj inny lub spróbuj ponownie (nie jestem pewny do końca dokładnej treści, ale mniej więcej tak będzie pisać)

368216.png

Opublikowano

kurde moj kumpel ZYD i nie chce mi zapodac ID i Pass do Cs'a i nie moge sobie pograc T.T

Wiem ! Ma ktos moze zbedne konto na stream Css ,jesli tak to napisz ktos na PW (chodzi mi za free) ^-^

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...