Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Body Czy Dagger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio w m1 patrzałem se na klasy innych i doszedłem do wniosku że większość wojowników ma eq+9 i w ogóle , a u ninja mało kto miał pro eq. Jak popatrzałem na członków gildii to zauważyłem że bodziaki szybciej expią od daggerów (niewiem, może to tylko przypadek). Bo jak patrzałem to kolega bodym w ciągu przerwy świątecznej wbił z 38 do 41 a kolega dagger z 35 do 37, a każdy był prawie cały czas aktywny. No i patrząc na skille to w expie body ma dużą przewage- szczegulnie do 52 lvl (3cia M-ka) Niestety body ma kosmiczne ceny ku a dag ma tanie, więc moge szybciej rozwinąć skille ;) i myśle nad sprzedaniem eq/zamianom eq z ninja(skromne nestety, nima kasy kryzys jest) za eq dla woja zrobieniem bodego, wbić 35lvl aura, berek na M i bić na metkach, dorobić sie pr0 eq i expić dalej

Edit: chodzi mi tylko o PvM (exp)

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Zalezy jak komu niektorym lepiej expic bodym a innym daggerem.

Polecam Ci daggera. Moim zdaniem lepiej sie gra. Ku sa 100x tansze, a z expem nie musisz sie spieszyc wcale ;)

To jest tylko moje zdanie.

Opublikowano

Moje zdanie jest takie może za dobrego zdania nie mam: Dagger jest do szybkości skili bardzo szybko je używa czasami dagger w pvp jest mocniejszy od Bodego ale to tylko moje takie zdanie

Body rzeczywiście szybciej expi ale to do twojego gusty wpadnie czy dagger czy body gra to tylko gra, gra jest po to żeby się w nią grało i dążyło do sławy jak na przykład Dark w metin2.pl

Opublikowano

Moje zdanie jest takie może za dobrego zdania nie mam: Dagger jest do szybkości skili bardzo szybko je używa czasami dagger w pvp jest mocniejszy od Bodego ale to tylko moje takie zdanie

Body rzeczywiście szybciej expi ale to do twojego gusty wpadnie czy dagger czy body gra to tylko gra, gra jest po to żeby się w nią grało i dążyło do sławy jak na przykład Dark w metin2.pl

Eee tam nie koniecznie szybciej expi ;) Jak sie umie i z dobrym eq to mozna bardzo szybko wyexpic dany lvl.

Wszystko zalezy od wolnego czasu i umiejetnosci

Opublikowano

no eq to ja mam dosyć słabe, i dlatego też myślałem nad wojem, na lvl 18-27 expił bym dropiąc medale mentalem, a potem zmienie na body.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

Kolega dagger na pewno się nie śpieszył z expem bo jeżeli by chciał to by mniał min ten 40 ..

Może zarabiał albo coś ? dlatego online .

W sumie idziesz daggerem na 30 lurować na bo i exp leci wyśmienicie :)

Miałem N.dagger 50 lv i szczerze ci powiem ,że się nie śpieszyłem z expem ale co dzień lv szedł na Bo .

Polecę ci daggera tańszy o wiele od bodziaka a na 61 lv dagger wygrywa z bodziakiem :)

Wystarczy pro eq skołować :P

Ostateczna decyzja :

Bierz daggera i się nie zamartwiaj na początku trudno a później jest zaje ..

bleach%20tag.png
Opublikowano

a opłaca sie prowadzić 2 postacie naraz? xD bo mi obie pasują: body ubije spot szybciej od daga ale zato zbieranie spota to masakra, a dag zbierze spota w mgnieniu oka, tylko problem z wybiciem :) no i body na metki lepszy

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

a mógłby mi ktoś napisać "plan" gdzie expić na danym lvl i kiedy robić przerwy na naprawe eq? PS: chyba zdecyduje sie na Body

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

1-5 = psy

6-10 = niedzwiedzie

11-18 = zaprzysiężeni ( Kup zbrojke na 18 , miecz/sztylety na 20 , hełm na 21, pieciokątną )

19-34 = dzikuisy

35-50 = BO ( kup zbrojke na 42 )

51-61 = V1 ( kup zbrojke, tarcze na 61 )

Pisałem na szybko.

@edit

UP nie widziałem waszych postów bo miałem lagga i pisałem swojego posta -.-

Opublikowano

Podoba ci się body bierz bodego i osiągnij to co pragną wszyscy ;)

Ale pewnie wbijesz 40-60lv z aurą na m4 i stwierdzisz ,że to była strata czasu :P

ale w końcu skile się kiedyś zrobią ;)

(w sumie sura wp. jest bardzo podobna do bodego ale trochę jej brakuje jego cech .. -jeżeli nie body to tańszy wp co ci też polecam ^^)

Pozdrawiam Allien .

bleach%20tag.png
Opublikowano

Powiem ci tak moim zdaniem jednim z najlepszych psotaci jest ninja dagger. BArdzo dobrze się niąexpi i bardzo dobrze walczy w pvp.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

No to ci koledzy chyba nabić dobrego lvl nie potrafią .

bodym możesz grać jedynie dla zarobku nic więcej dorób się kasy na ładne eq i graj daggerem , szybko skile wbijesz na w pvp i expie ci będzie dobrze szło wystarczy mieć porządne absy itd.

To jest ukryta treść, proszę

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...