Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug Na Grzybki Dziala W 100%

errorice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poznalem baga za free od kumpla wiec podam go za free bo ci co znaja i chca na tym zarobic to powinni isc sie utopic.

Kto chce patent na grzybki pisac na priv to podam

a dziala to tak

za 12.30 mozesz dostac od 100 do 300 grzybkow albo i wiecej

za 39.99 mozesz dostac od 1500 do 6000 grzybkow albo i wiecej

za 100 mozesz dostac od 7000 do 15000 grzybow albo i wiecej

przypominam ze jest to loteria wiec mzona dostac roznie

za 12 zl raz 100 , raz 200 , raz 250

u mnie bylo za 1 razem 170 a kolejne ciagle po 290

za 39.99 za 1 razem bylo 1900 a kolejne po 2500

za 100 za 1 razem dostalem 9450

nie ma konkretnei tak samo za kazdym razem

ale patent dziala w 100%

bag zwiazany z platnoscia w grze , nie mam z tego ani grosza., patent nie udostepnia nikomu obcemu waszych danych osobowych czy prywatnych , hasel czy loginow.

a za co ten minus niby omg !

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Albo udowodnisz iż niby to coś działa, albo zamykam temat + warn na pociechę.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Witam

Gdy przejrzałem tematu na tym forum,a co czwarty post jest tego typu:

wiesz co? idiotą nie jestem... Oszukiwać to ty możesz 10 letnie dzieciaki

Nie działa temat do usunięcia.

Przecież to jest ściema, nie wierz w to...OMG

Ściema, twórcy tej gry nie mogli by sobie na to pozwolić.....

Nigdy takiego czegoś nie było!

Nie ma bugu, jakoś nawet filmików na utube niema .... ludzie ogarnijcie się, takiego czegoś nie ma.......

dochodzę do wniosku,

Ci co piszą negatywnie sami korzystają ale boją się ujawnić bo sprawa osiągnie taki stan że twórcy nie będą mieli wyjścia jak tylko usunąć bug, jeśli w ogolę mamy z nim do czynienia.

Sam nie mam możliwości przetestować tego w tyg.

Po za tym bardzo hojny użytkownik, dowiedziałem się od niego bardzo ciekawych rzeczy na temat gry, co jest raczej nie spotykane w wirtualnym społeczeństwie tyle że każdy powinien sobie pomagać ewentualnie grupa z autoryzowanym dostępem, uprościło by to zamieszania z tego typu bugami, kodami, tip

brak mi słów..

No Luknij Sobie - good shita

Opublikowano

Ludzie dlaczego wy zawsze jestescie tak negatywnie, pesymistycznie nastawieni ????

Nawet nie macie pojecia czy to dziala czy nie, a od razu wyzywaci od oszustow itd...

Jak nie chcecie sie dowiedziec to nie piszcie takich glupot i przy okazji nie spamujcie !!!!!

Pozdrawiam.

Opublikowano

bag dziala na sms , paypala , karte kredytowa

najbardziej oplacalne jest placenie karta najwiecej grzybow wpada ale wiadomo nie kazdy posiada taka nastepne jest paypal co duzo jest

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Napisałem na PW

Mam takie pytanie (ja jak dostanę jedynie sms będę wysyłał)

sms za 12,30 zł - ile będzie grzybków ?

sms za 24,60 zł - ile będzie grzybków ?

sms za 30,75 zł - ile będzie grzybków ?

Opublikowano

ludzie co wy gadacie nawet jak nie działa to co wam szkodzi spróbować najwyżej dostaniecie tyle grzybów co normalnie rozumiem gdyby on dał program czy jakiś kod ale on tylko podał godziny a wy odrazu że nie działa jak doładuje konto to zobacze a działa to na soccer ???

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

tobik nastepnym razem powinno ci duzo wiecej wpasc , po odswierzaj wiecej na nastepny raz to napewno kolo 2 k wpadnie

Bywalec
Opublikowano

Sposób działa potwierdzam kupiłem sms'em i dostalem o wiele razy więcej. Testowałem na s5.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Działa on na S4?, btw. bardzo dziwne... pozytywnie wypowiadają się tylko osoby które mają do 10 postów....

Nie chcesz nie próbuj, nikt Cię nie zmusza "ProUserze" z 600 postami.

Boisz się stracić 12zł za które i tak dostaniesz grzybki?

Opublikowano

Działa on na S4?, btw. bardzo dziwne... pozytywnie wypowiadają się tylko osoby które mają do 10 postów....

też bym to uznał za scam roku, pzdr trzymaj bazie i na razie

Albo udowodnisz iż niby to coś działa, albo zamykam temat + warn na pociechę.

od tego są użytkownicy tego forum żeby potwierdzać, osoba pierwsza jest tylko przekaźnikiem, za co takie osoby trzeba bardzo szanować. Ale tutaj większość do tego nie dorosła jeszcze.

DZIAŁA!! s2, s9, nawet na nie przystępnym forum idzie znaleźć otwartych ludzi, najlepszego, oby jak najwięcej tego typu trików

No Luknij Sobie - good shita

Opublikowano

Powiem tak popatrz na 1 strone ludzie co maja powyzej 100, 200, 300 postow co potrafia napsiac gowno , nawet nie maja odwagi spytac o baga a spamuja kretynskimi postami i nabijaja se licznik postow.

Moze i wypowiadaja sie ludzie co maja malo psotow ale wez pod uwage to ze nie wszyscy zarejestrowani tutaj przegladaja wszytkei dzialy i wypowiadaja sie w nich , ja sam zarejestrowalem sie na tym forum tylko i wylacznie by poznac bota do sf.

Wiec nie wypowiadam sie bez sensu w dzialach i tematach co mnie nie interesuja.

Opublikowano

Moim zdaniem ten patent na Grzyby co napisał Errorice jest prawdopodobny. Ja dziś to sprawdzę i dam odpowiedź.. Poza tym on was nie ma jak oszukać bo nie daje wam nic do wysłania tylko wy wysyłacie, a jak wam nie wyjdzie trudno będziecie mieli normalną ilość grzybów.

Opublikowano

Owco na s5 dziala prob owalem ; ]

jesli chcesz do gidii 50/50 i fajne towarzystwo daj nick na s5 to dodam

Panie errorze za sms 12,30

dostalem prawie 250 grzybow

dokladnie 240 ; ] jestem bardzo happy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...