Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Spis]Modów Do 1.5_01

mzc96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jesteś głupi,bardzo głuupi,baaardzo głuuuuuuupi,jesteś głupi,bardzo głuupi,baaardzo głuuuuuuupi (jak dajesz linki wrzucaj na speedyshare) i bendzie git

BO ja czasem lubie placki zjeść krzycząc Eeeeeeooo Placki są pro!

Opublikowano

@szmonc osobiście uważam, że lepiej będzie jak ktoś zaglądnie do tego tematu i poczyta jak się coś craftuje, używa, instaluje itp.]

@...virhile... spis od strony estetycznej będę modyfikował - dzięki za rady, czekam na więcej

A tak ogólnie do wszystkich to dzięki za docenienie pracy :D

Spis modów do 1.5_01.

http://www.mpcforum.pl/topic/342769-spis-modow-do-15-01/

Zbieram plusy.

Opublikowano

Dodaj moj mod P{ARE :D

http://www.mpcforum.pl/topic/343497-tut-mody-pare-modow-by-carboon/page__p__2417119#entry2417119

userbanner.jpg

Carboon is the best!

Pomogłem ?

Licze na add.png

Opublikowano

Wszystkie wyżej wymienione zostały dodane (trochę sie ich już nazbierało) :D

Spis modów do 1.5_01.

Zbieram plusy.

Opublikowano

Jak Geoning zaczyna kurwa wyzywac to ja sie nie dziwie. KOZAK W NECIE PLACEK W SWIECIE.

Powiem ci, ze popełniasz wielki błąd . Ventos jest super moderatorem, Daje pojarki szlugensów, Wali dobre Pj0nteczki, Pomaga jak tylko może. Nie widziałem mixa w ktorym nie byłoby śmiechu z Bilsonem.

Nie raz pomógł tak, że ostrać nie można było . Jak by jakis placek z jednym zębem zaczą cię wyzywać siedziałbyś i powiedział zeby zamknął morde? nie wydaje mi sie Mounthains .

"KIEDYS ....." . Kiedyś, gdy będę już za stary zeby spamic na MPC , zasiądę przy kominku , zapalę fajkę i opowiem wnukom o Tym Człowieku ! To Lśniący Diament wśród MODERATORÓW.

VentosSiiKK [*]

Mounthains zazwyczaj twoje decysje są genialne.>..... ale tym razem załamałem się.!

+

Opublikowano

Mi się podoba tylko wszystko wciśnij w spoiler (Te mody) bo ci się niedługo więcej nie zmieści...

SPORT JEST FAJNY xD
10 25 50 100 150 200 300 400 500 1000 2000 POSTY

Zapraszam na kanał Vector HD! :)

Opublikowano

dobze ale dał link na mega upload w mod loadeże i co mam czekać 1 godz na download jak może wrzuciać na speedyshare

BO ja czasem lubie placki zjeść krzycząc Eeeeeeooo Placki są pro!

Opublikowano

@Offtopic

Po co mnie minusujecie? Jeżeli wam się nudzi to wypier.... z forum a jeżeli nie zapraszam na gg: 25456784

@Topic

No dużo modów. Ale plusa nie dam bo mogę się założyć, że to autor mnie minusował.

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano

@Up Nie mylisz się - ja cie zminusowałem (raz) dlaczego ? Nie potrafisz docenić czyjeś pracy (i to tyle dalsze kontynuowanie sprawy nie ma sensu)

Co do tematu to jeśli któreś mody nie działają - zgłaszajcie mi to. Takowe będą usuwane z listy.

Spis modów do 1.5_01.

Zbieram plusy.

Opublikowano

śledzę temat i naprawdę ładnie, wszystko gra i jest git :)

Jak pomogłem daj +

Cała filozofia

mca.png

Pomogłem?

Opublikowano

Bardzo fajny spis :D

Jeśli chodzi o nr. 28 (taki nr. ma chyba portalgun) Nie wiem czy ktoś grał w Portal Prelude (czy jakoś tak :P ) Masz specjalną broń. Lewym przyciskiem myszy wystrzelasz pomarańczowe kółko a prawym niebieskie... Z tych kółek tworzą się portale , włazisz w jeden wychodzisz drugim :)

F7FwxF8.png

Opublikowano

Bardzo fajny spis :D

Jeśli chodzi o nr. 28 (taki nr. ma chyba portalgun) Nie wiem czy ktoś grał w Portal Prelude (czy jakoś tak :P ) Masz specjalną broń. Lewym przyciskiem myszy wystrzelasz pomarańczowe kółko a prawym niebieskie... Z tych kółek tworzą się portale , włazisz w jeden wychodzisz drugim :)

Pewnie chodzi ci o portal ? Teraz wyszła 2 cześć - polecam. Co do pluginu fajny, ale chyba zastosowania dużego nie ma :)

Opublikowano

Bardzo przydatny i przejrzysty spis modów ;) fajnie by było gdybyś go zawsze aktualizował oraz dodawał więcej modów :P tzn do innych wersji mc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...