Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjma Mnie Do Teamu Metin2?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytania

1. Czym się zajmujesz na co dzień - uczysz się, studiujesz, pracujesz?

2. Czy posiadasz konta na Forum innych gier z oferty firmy Gameforge? (Jeśli tak to proszę podać nick oraz link do profilu)

3. Jakie masz zainteresowania poza grą i forum?

4. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą pracę jako Mistrz Gry i co skłoniło Cię do złożenia podania?

5. Czy znasz kogoś pracującego aktualnie w Zespole Metin2.pl lub zespole innej gry z oferty Gameforge? (proszę wymienić)

6. Ile czasu w ciągu doby jesteś w stanie poświecić na wykonywanie obowiązków Mistrza Gry?

7. Co innego przemawia za tym, żeby to właśnie Ciebie przyjąć? Masz doświadczenie w administracji? Uważasz, iż posiadasz cechy charakterystyczne dla dobrego Mistrza Gry? Jakie to cechy? (Prosimy o dłuższą wypowiedź)

8. Czy dostałeś(aś) kiedykolwiek bana w jakiejkolwiek z gier oferty Gameforge, bądź ostrzeżenie/bana na jej forum? (Jeśli tak, proszę wyjaśnić okoliczności)

9. Co sądzisz o Metin2? Czy masz jakieś propozycje zmian lub usprawnień gry?

10. Podaj nazwy oraz poziomy swoich najsilniejszych postaci w grze Metin2.pl oraz serwery, na których się znajdują.

to co napisalem ;)

1. zajmuje sie informatyka (koncze studia informatyczne)

2. Nie posiadam.

3. Uprawiam sport ^^

4. Gralem na wielu prywatnych serwerach (na 3/4 z nich bylem game masterem (GM) ) to mnie sklonilo do zlozenia podania :)

5. Nie Znam ;)

6. Okolo 4-5 godzin

7. Lubie Pomagać ludzią w roznych problemach itd... Jestem bardzo systematyczny i obowiązalny

8. Tak dostalem, Za wulgaryzmy ale 2 lata temu ^^ i raz za to ze dalem koledze konto i zapomnialem zmienic e-maila a on botowal

9. Sądze że metin2 to najlepsza gra mmo a co do zmian to , powinno sie zmienic ze np jak jestes ch1 a inna osoba sella cos na ch4 i niemozesz z nia pisac.

10. Exandros Nick NIE DLA MPC :) 63lv Nick :NIE DLA MPC;) 45lv Serwer : Exandros

Opublikowano

nr7. Jak napisałeś "ludzią"- jesteś przegrany.

8. Tak dostalem, Za wulgaryzmy ale 2 lata temu ^^ i raz za to ze dalem koledze konto i zapomnialem zmienic e-maila a on botowal no no, gz,- ja nigdy nie dostałem, a nawet gdybym dostał, nie napisałbym, że dostałem.

9. Sądze że metin2 to najlepsza gra mmo a co do zmian to , powinno sie zmienic ze np jak jestes ch1 a inna osoba sella cos na ch4 i niemozesz z nia pisac.- Tylko młode metinowe trole siedzące przed metinem 12-15h tak sądzą- no life.

Po drugie, GM'a dostaje się od 18lat i jest to wielka odpowiedzialność, jeżeli załamiesz ich regulamin mogą pozwać Cie do sądu.

Opublikowano (edytowane)

max lv na gm to 50 ale spoko

nie sądze żeby cię przyjęli , ale życzę powodzenia .

PS. masz ukończoną 18 ?

bo jak nie to leżysz .

Edytowane przez Eucalyptus
Opublikowano

max lv na gm to 50 ale spoko

nie sądze żeby cię przyjęli , ale życzę powodzenia .

PS. masz ukończoną 18 ?

bo jak nie to leżysz .

chyba minimum 50lvl B)

@Topic

Ja uważam, że Cie przyjmą choć mam wątpliwości :)

Trzymajmy kciuki ;x bo troche masz błędów

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

chyba minimum 50lvl B)

@Topic

Ja uważam, że Cie przyjmą choć mam wątpliwości :)

Trzymajmy kciuki ;x bo troche masz błędów

jak mnie przyjma to wszyscy mpc forumowicze maja tak zarabiscie na exandrosie ;P

Opublikowano

NIE!

Czlowieku myslisz ze to wystarczy? Musisz lepiej zdania składać i co najważniejsze mieć 18 lat. Nie myśl ze tyle co o sobie napisałeś wystarczy ^^

ale życzę powodzenia ;x

@edit

Nie ciesz sie tak poniewaz i tak beda wiedziec czy dajesz itemy czy nie... jak bys nie wiedzial beda mieli cie na obserwacji... beda sprawdzac kazdy twoj krok

Opublikowano

Nie masz szans:P

Napisałeś po 1 zdaniu do każdego pytania , w których i tak popełniałeś błędy ortograficzne.

Na pewno mają tuzin lepszych propozycji.

Nie licz na zbyt wiele

1302727329bykonradt1550.jpg

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano
1. zajmuje sie informatyka (koncze studia informatyczne)

2. Nie posiadam.

3. Uprawiam sport ^^(Żartujesz?! Powinieneś napisać więcej, przynajmniej 2-3 zdania)

4. Gralem na wielu prywatnych serwerach (na 3/4 z nich bylem game masterem (GM) ) to mnie sklonilo do zlozenia podania (Ty chyba nigdy nie byłeś Gm'em)

5. Nie Znam (gdzie kropka?)

6. Okolo 4-5 godzin (kropka?)

7. Lubie Pomagać ludzią w roznych problemach itd... Jestem bardzo systematyczny i obowiązalny (co to znaczy "obowiązalny"?, "ludzią"?! Chyba było napisane: prosimy o dłuższą wypowiedź.)

8. Tak dostalem, Za wulgaryzmy ale 2 lata temu ^^ i raz za to ze dalem koledze konto i zapomnialem zmienic e-maila a on botowal (po co to pisałeś?! Tym bardziej nie masz szans. @Jeawl. Tak czy siak by sprawdzili. Mój kolega wkręcił, że to brat dostawał bany.

9. Sądze że metin2 to najlepsza gra mmo a co do zmian to , powinno sie zmienic ze np jak jestes ch1 a inna osoba sella cos na ch4 i niemozesz z nia pisac. (beznadzieja, nic dodać nic ująć)

10. Exandros Nick NIE DLA MPC 63lv Nick :NIE DLA MPC;) 45lv Serwer : Exandros

Z takim podaniem nawet 10letnie dziecko nie przyjęło by Cię na swój prywatny serwer. Pamiętaj, że zwracają uwagę na błędy ortograficzne i znaki interpunkcyjne.

cvsk.jpg

Opublikowano

@up Widać , ze z MMT ^^

@topic Nie przyjmą cię. Skladnia zdań do bani. Pełno błędów ortograficznych, jak i interpunkcyjnych. No ale szczęścia zyczę

Opublikowano

Wybij sobie z głowy że Cię przyjmą.

Dwa razy już pisałem i wiem mniej więcej czego oczekują, a tobie brak przede wszystkim treści.

imetin_logo.png

Opublikowano

nie przyjmą Cię.. musiałbyś napisać wypracowanie a ty odpowiadasz w jednym zdaniem.

Po drugie normalny(testowy) GM nie ma dostepu do komend.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...