Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,spotkałem się dziś z problemem włączenia KD hacka.Ściągnołem z podanej strony hacka i tak jak w instrukcjach najpierw uruchomiłem hacka a pózniej LC777.Problem tkwi w tym,że gdy lc się uruchamia i pokazuje sie okienko z loginem i hasłem nie pojawia się taki komunikat jak na filmie na youtube.pl.

Proszę o pomoc.

PS:Posiadam Windows Vista a z tego co słyszałem hack powinien na nim działać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wiem co to google w przeciwieństwie do Ciebie,

chodzi mi o link do tego KD hacka którego używa kolega wyżej

Mam to samo. Przyłączam się do prośby. A up raport za spam, nie wiesz co to google ? <_<

Twoja wypowiedź to spam wiesz??

To jest forum tu nie kierujemy ludzi do google... -,-

Opublikowano

Jeśli już mam wyrazić zdanie na temat nieudanej próby włączenia KD hacka to wiem co może to powodować a mianowicie może tutaj chodzić o program X-TRAP działający przy każdym włączaniu launchera last chaos.

Jeśli ktoś wie jak wyłączyć ten (porypany) program to bardzo bym prosił o odpowiedź.

Co do linka do KD hacka to mam złą wiadomość ,po pierwsze nie pamiętam nazwy strony, po drugie zagubiłem źródło z, którego wziąłem linka więc żeby go teraz znaleźć trzeba się będzie naszukać.

PS:Wielkie przepraszam dla bartka 9505 za moją głupotę.

Opublikowano

Koleżko powiem Ci tak Xtrap nie ma tu nic do znaczenia, zrobili coś z plikami od gry, ja obecne jadę na Xtrapie x 2010 Roku ^^ i jestem zadowolony ^^

(nie gniewam sie :D )

Jeśli już mam wyrazić zdanie na temat nieudanej próby włączenia KD hacka to wiem co może to powodować a mianowicie może tutaj chodzić o program X-TRAP działający przy każdym włączaniu launchera last chaos.

Jeśli ktoś wie jak wyłączyć ten (porypany) program to bardzo bym prosił o odpowiedź.

Co do linka do KD hacka to mam złą wiadomość ,po pierwsze nie pamiętam nazwy strony, po drugie zagubiłem źródło z, którego wziąłem linka więc żeby go teraz znaleźć trzeba się będzie naszukać.

PS:Wielkie przepraszam dla bartka 9505 za moją głupotę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...