Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś kupiłem przedmiot na allegro i nie wiem czy dobrze :) Mianowicie przy wyborze płatności zaznaczyłem przelew bankowy, i tam na samym końcu był wzór przelewu wiec go wydrukowałem i zaniosłem na pocztę bo kwota i numer rachunku się zgadzały i moje pytanie brzmi. - Mozna tak zrobić czy trzeba napisać go samemu?

Opublikowano

Ja tam napisałem go samemu

Bo taki koles napisał mi w e-mailu wszystko co potrzebne

I było ok

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

no bo juz zgłupiałem moje pierwsze kupno to jeszcze nie wiem :D czekam na inne odpowiedzi... aha i w nazwie odbiorcy mam ten adres skąd przyszła mi aktywacja konta allegro :D a nie adres sprzedawcy

opcja (place z allegro)

Opublikowano

Zapisz sobie dane goscia, numer aukcji, ew. tytul aukcji na kartce, idz do banku lub na poczte gdzie dostaniesz czysty wydruk ktory odpowiednio wypelniasz (mozesz nawet dac osobie przy kasie zeby ci wypelnila), nastepnie placisz kase i tyle. Pamietaj zeby w tytule przelewu napisac tez twoj nick z allegro tak aby koles wiedzial ze to od ciebie sa pieniadze.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ja zawsze sam to wypełniałem.

Poszedłem na pocztę po kwitek do przelewu wróciłem do domu i zacząłem wypełniać jak mi sprzedający kazał.

Poszedłem na pocztę zapłaciłem, otrzymałem potwierdzenie wpłaty i za 2 dni przedmiot był u mnie w domu.

w83od2.jpg

Opublikowano

Taki drukowany jest jak najbardziej poprawny. Co do dzialania samego place z allegro to odsylam pomoc w serwisie allegro. Zawsze mozesz napisac maila do pomocy technicznej.

Opublikowano

xXAsparteXx ok dzięki o to mi własnie chodziło bo wydrukowałem zaniosłem na pocztę i później e-maila dostałem i się przestraszyłem bo inne dane były :D wft .. ta opcja place z allegro jest jakaś powalona :D

tylko juz z 7 godzin a potwierdzenia wpłaty nie ma :(

Opublikowano

Płacę z allegro wg mnie jest spoko, przelew przez to idzie w minute ;D

A co do poczty to wiem że coś takiego idzie mniej więcej 3 dni(nie wiem jak to z "Płacę z allegro")

PS help :Dhttp://www.mpcforum.pl/topic/342845-pomocinstalowanie-sterownika-kamery-internetowej/

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

jak wysyłam normalny przelew to ok. 1-2dni, przelew przez płacę z allegro 1-2min ^_^, poczta 4dni :(

P.s.

Jak masz 13+ lat to załóż se konto w mBanku za free

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |