Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Potrzebuje Rady Z Broniami Dla Comando

Scorpionner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zacząłem grać właśnie i kupuję sobie 855 battlefunds ale nie wiem jakie bronie sobie kupić oczywiście chodzi o ultimed (nóż i snajperka).

P.S

Za pomoc wielkie + lub - jak kto woli.

Opublikowano

Nie opłaca Ci się kupować 855bf, kup 3 razy po 305 bf i masz 915 bf, a nie 855 bf - praktycznie za tą samą cenę masz 60 bf gratis ;)

Opublikowano

@Up

Oczywiście, że się opłaca, może Ci z tego dropnąć jakaś fajna bron na 7 dni lub na unlimited. Albo bandaże, toniki czy nawet powiększony EXP albo VP, tak więc warto.

Opublikowano

no tak ale załóżmy że kupuję te 2rzeczy i zostaje mi 105bf to opłaca się mi kupić National Commando Supply Drop

czy coś innego?

Polecam Ci kupić Widget supply drop.

2 razy pod rząd 2 x 45dni exp mi drop. :))

w83od2.jpg

Opublikowano

a tak wg to mam pomysł na nowy odcinek z minecraft jeśli chcecie to zróbcie jeśli nie to nie moja propozycja jest taka że zróbcie więlką wyprawe ,, Kolumba" albo coś w tym stylu

Opublikowano

Radziłbym ci kupić M-95 albo SVD, najlepsze bronie w grze, SV-98 przy nich wymięka, tylko, że musiałbyś jeszcze 400bf dokupić :P

M95 i SVD nie są lepsze od super/uber broni wyglądają jedynie lepiej i ciekawszy dźwięk mają :P

Kup nóż uber/super i snajperke very slow

Jeśli pomogłem daj "+"

System of a Down

Opublikowano

Tylko, że M95 + PS lvl 5 + Headshot = 80-100 dmg :P

bronią uber/super też da rade, ja zwykłą piątką ze sklepu (Very Long - Very Slow - 5 ammo) i PS na 3lvlu wyciągałem po 78-79 dmg w heada więc... z Pisqeek Super Popper i PS5 spokojnie da rade z 90 wyciągnąć

Opublikowano

za to wiele nie kupisz ale starczy na ROYAL SUPER KNIFE i Pipsqueak Popper.

Jak najbardziej popieram :)

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Noto ja Ci powiem tak:

Wszyscy próbują Ci doradzić jaką broń najlepiej kupić, ale to jest wyłącznie Twój wybór, od Ciebie zależy jaki styl gry preferujesz, czy wolisz być kniferem czy sniperem czy wolisz strzelać szybko, zadawać małe DMG na krótkie dystanse czy wolno na dalekie dystanse z dużymi DMG. Ja np. mam knifera i snipera. Na kniferze nosze Royal Super Knife i Harry's Hand Cannon mam Troop Trapa na maxa więc z takim zestawem broni gra mi się dobrze (taki zestaw broni mieści się w twoim "budżecie" :) ). Za to na Sniperze Stefan's Uber Sharpshooter i Stolen Garreth Super Custom wskakuje TTpem na wysokie budynki i strzelam ze snipery.

Jak nie jesteś pewny do stylu gry polecam obejrzeć parę filmików na yt, na pewno pomogą Ci się zdecydować. ;)

Tu są przykłady:

Mam nadzieje, że trochę pomogłem. :)

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zależy,czy chesz być kniferem, pistolero czy sniperem :) jeżeli to pierwsze to radziłbym super knife i harry's hand cannon,jeżeli to drugie to super harry's hand cannon i druga broń do twojego wyboru np short range pistol, lub drugi długodystansowy, lub ten nowy, jeżeliostatnia opcja to super roderick rifle lub normalną pipsqueak popper a drugą do twojego wyboru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...