Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Dlaczego Tak Jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio postanowiłem zrobić serwer minecraft w sieci hamachi

Wszystko zrobiłem tak jak na filmikach na youtube i gdy klikam multyplayer wpisuje swoje IP z hamachi i pisze mi:

failed to connect to the server

connection refused: connect

pod tym pisze:

beck to title screen - klikam to i pojawiam się znowu w menu :(

O co chodzi?

Czemu tak się dzieje ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Serwer nie uruchomiony lub ip złe pobierz pliki by nismons jeżeli chcesz to moge ci pomoć np. na gg 16274750

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

ZŁE ip albo NIE zmieniłeś online mode=true na false a port zmieniałeś ? jak tak to musisz np. 5.108.248.199:3457 a jak nie to 5.108.248.199

graphic.png

Opublikowano

Wszystko mam dobrze może macie jeszcze jakieś porady?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...