Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mekin [Dedyk]

AbraDa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bg_heade.jpg

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

4 x 2,63 GHz

ram.png

8 GB

net.png

100MB/S

linki.png

web.png

www.mekinmt2.pl

reg.png

www.mekinmt2.pl/reg.php

klient.png

http://dwnshare.pl/show-file/3345f5792b/53469/MekinMT2.zip.html

rank.png

http://www.mekinmt2.pl/rank.php

is.png

http://www.mekinmt2.pl/itemshop/

ip.png

Niewiem

status.png

ON

pl.png

http://www.speedyshare.com/files/28117604/Launcher-MekinMT2.rar

skan.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5466dac945f88209f06d403f27a3e9d1f823d0f8ca5c2c51bfe283b6f6122953-1303629039
EXE
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=41b5e6ecb9eabe26712d6a1bd734f112c22061f74ef5cacfcb858e4d90f426b3-1303628753

info.png

npc.png

0420210115.png

start.png

0420223538.png

ulepszacze.png

Chyba Nie

exp.png

200%

drop.png

200%

yang.png

200%

video.png

Brak

Zamknieta.png

kontakt.png

Gra

team.png

[HA]Shilerin

[GA]Aer0

[GA]Silny

[GA]Adrian

[GA]Afa

autor.png

-Otwarta Gorta V1 i V2 (dodany drop do moobów) -Brak Ulepszaczy do +6 (+7+8+9 Perły) -Edytowane Misje(Zmienione Nagrody) -Max 127 Lvl! Co i Z Czego sie robi: Przedzial lvl 65-80: Bojowy Miecz+9-->Miecz Syriusza+0 Miecz Szponu Ducha+9-->Święty Miecz+0 Wachlarz Zbawienia+9-->Diabelski Wachlarz+0 Partyzana+9-->Ostrze Boga Smoków+0 Miecz Egzorcysty+9-->Brzegowe Ostrze+0 Smocze Noże+9-->Bezduszne Noże+0 Olbrz.Łuk Zół.Smoka+9-->Olbrz.Łuk Diabła+0 Przedział Lvl 80-90: Miecz Syriusza+9-->Smiercionosne Ostrze+0 Olbrz.Łuk Diabła+9-->Łuk Kruka+0 Diabelski Wachlarz+9--> Wachlarz Lezacego Smoka+0 Bezduszne Noże+9--> Ksiezycowy Podw. Noz+0 Ostrze Boga Smoków+9-->Pogromca Niebian.Smoka+0 Zbroje: Z Stali +9 (Wszystkie Klasy) robi się Szmaragdową Stal+0 Z Szmaragdowej Stali+9 robi się Rubinowa stal+0 Z Rubinowej Stali+9 robi się Złoty Hawang (95lvl

stopka.png

Bądź Człowiek Daj -

Opublikowano

Nie polecam !! Byłem 1 w rankingu .. Ale 3 osoby kupiły za 42zł Hwangi w IS i się wyrwały na 100 lvl + Mój Nick to MakeUP ... Nie polecam !! Bony są chujowe, kasa prawie wgl. nie dropi ludzi jest tyle, że można ich zliczyć na palcach 1 ręki ... Lagi są, cofki, jakieś konfiguracje, znika EQ loga, moby zbugowane, ABS NA GROTĘ NIE DZIAŁA !!!! Nie polecam wam , ani ściągać Clienta, ani grać na tym gównie ! ..

Opublikowano

Nie jest zmieniony drop z metków 5-90 ... Stalki w red lesie od 86 lvl nie dropią !!!! GM nie zna podstaw ortografi oraz podstawowych zasad kultury w stosunku do graczy, serwer jest zrobiony na odpierdol się ! Nic nie jest dopracowane ... Wszystko jest zrobione tak aby tylko było !!! Szczerze nie polecam wam tego serwera !! Nie ma sensu tam grać, ponieważ dzieci robią wjazd na IS i normalni gracze tak jak Ja i Wy nie mają czego tam szukać... Przy 4godzinnym wybijaniu mobów na 86 lvl nie dropła żadna broń na 65, ani stal !! P. Exp cofa expa jest on zbugowany !! Gracze Top 1-3 To dzieci, które nie znają słowa przepraszam tylko wypierdalaj frajerze jebany, chuj Ci w dupe suko ... Więc mówie Wam, ludzie kurwa nie grajcie tam !!

Opublikowano

Serwer wygląda całkiem ciekawie. Z chęcią wbije za jakis czas, kiedy będzie grało więcej ludu. Jakoś mnie nie przekonują puste miasta.

Mnie osobiście TOPka nie interesuje, dlatego poczekam, aż bez problemu będzie można kupić stalke w grze.

Prezentacja 6/10

Pozdrawiam

Opublikowano

Na serwerze kompletnie nic kasy nie dropi... Jedynie za misje ;>

6/7 Można wiedzieć co wchodzi ?

Ciężko się z GA dogadać ... cały czas mówi że czasu nie ma ^^

0 osób na serwerze ;f

Ogółem fajny serwer lecz ma swoje wady ;>

Opublikowano

serwer spoko ale lagi sa troche nie wiem czy to przez mnie czy serv szkoda ze mala sasa jest:[

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Opublikowano

Server to porazka w topce juz 100lvl +

A exp jest na poziomie medium reklama pwostala jakas godzine temu.

6/7 bon super pro elo koxy beda lataly i napier.... wszystkich jak leci bez sensu - !

Opublikowano

Największa wada 6-7bon.... i opóźniona reklama... Każdy założyciel serwa wie, że 80% graczy liczy na topkę a jak się dowiedzieć o serwie jeżeli nie ma reklamy? Nie wbije przez te 6-7bony i badziewny drop yang...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Serwer fajny all jak na pl (tak mowi GM ) bony drop stalek z metkow 85 , 90 ( dropia od 85 ale zesrasz sie zanim dropniesz ) ogólnie exp normal pro eq hard

Mój nick Stefan4FuN szaman smok 74 lv

ostrsig.jpg

Sygnatura + Avek by Naevinn

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer jest nawet w miare. No ale tylko tem drop yang jest straszny. Co do dropu stalek dropia w red od 86 lvl i w ciagu ok 40 min wydropilem 3. Serwer nalezy troche poprawic i mam nadzieje ze cos z tym Team zrobi

Opublikowano

Z komentarzy wynika tylko zła opinia ; ) Nie zagram ale łap +'sika za prezentacje . ; )

Zbieram +'siki ; )

8f49ef2b14aca367fca239e.gif

Opublikowano

Bossy i metki standardowo, zadnych nowosci. Jest niby lodowa wróżka, ale nic z niej nie dropi :]

Bony 1-5 wchodza jak na plu (czyli 2% tez wejdzie ,a co! ;D ) 6/7 nie mam pojęcia, za drogie to żeby kupić (mam 100 lvl i wciąż nie mam kasy, a przynajmniej swoją postacią nie zarobie :] )

jenova1.jpg
Opublikowano

wczoraj dodali drop sztabek po 1-2kk teraz naprawde warto grac... :]

nick:Roxy

Lv.103

Krolestwo: Chunjo

Zapraszam

2Ih6ff4.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...