Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ElfNG VS BotNG

norszard11

ElfNG VS BotNG  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który szybciej expi?

• Ng?
      35
    • Elf?
      21
  2. 2. Niewykrywalny w rl tibi(globalne serwery Cipsoftu)

• Ng?
      28
    • Elf?
      28
  3. 3. Którym z tych botów bocisz?-Czy spe?nia twoje oczekiwania

• Ng?-Tak ,jestem zadowolony
      30
    • Ng?-Mog?o by by? lepiej
      7
    • Ng?-Lipa...
      3
    • Elf?-Tak ,jestem zadowolony
      15
    • Elf?-Mog?o by by? lepiej
      1
    • Elf?-Lipa...
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dylemat co wybrać , jakiego bota.Który szybciej expi,i jest nie wykrywalny na rl tibii, ma lepsze opcje, np:odnosi loota do dp, kupuje potiony, idzie expic. I odrazu zebym nie pisal gdzie indziej(w temacie o skryptach), prosze o skrypt, ze jak sie ammo skonczy , w moim wypadku to bolty zwykle to zeby z plecaka przekladal do łapki tam gdzie jest miejsce na ammo.

Opublikowano

Napisałem ktory szybciej expi , chodzilo mi o to ze : nie ze jakis tam exp x 5 ;pp ,tylko ze chodzi tak jak gracz np : a nie zatrzymuje sie, szuka tam czegos,nie zabija moobow,jakies lagi itp.

I co to jest ten dasch?

Opublikowano

Dash (chodzenie szybciej niz na map clicku, tylko w NG, niewiem jak to dziala ;p)

edit

a tak w ogole to stawiam na NG

Wiele latwiejszy w obsludze ;p a mi te wszystkie opcje nie sa potrzebne (dystans itp) dla najta ;p

mam skrypta na potki, tyle mi wystarczy ;p

Opublikowano
Napisałem ktory szybciej expi , chodzilo mi o to ze : nie ze jakis tam exp x 5 ;pp ,tylko ze chodzi tak jak gracz np : a nie zatrzymuje sie, szuka tam czegos,nie zabija moobow,jakies lagi itp.

I co to jest ten dasch?

watpie ze jest jakaś wielka różnica jednak w elfie jest kolejna fajna rzecz otóż mamy np 20 dragów na jednej płaszczyźnie

elf najpierw pozabija dragi na ekranie a później ze wszystkich zbierze loota nawet jeśli odejdzie 2921892891 sqmów od ubitego draga to i tak wróci jeśli go nie otworzył.

• Dodaj nową pozycję...