Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. slyszalem że ceny yang na metin2PL z allegro to juz ful. myslalem nad zagraniem tam z kolegami < we 4 ze mna> i expienie i tylko expienie by nabic szybko poziom moze z PD ninja archer/dagger

nie pytam tutaj o postac lecz o serwer. slyszalem wiele rozmow o tym iż metin2 w koncu zbankrutuje gdyż na serwerze beda grali tylko yangerzy z allegro, bądź wysokie lv czy to moze byc prawda że nawet tych z najmniejszym szczegolnie poziomem nawet z yangami z allegro nie bedzie dalszego sensu gry?

;]

Opublikowano

Hehe szczerze to gra na PL juz dawno stracila sens xD . Proponuje Metin2.us

Ale to jest zly dzial.. nie pisz o PLu w serwerach prywatnych.

Opublikowano

a gdzie o tym moge napisac? to prosze moda o przeniesienie;] no ale czy upadek tego globalnego serwera jest mozliwy wlasnie przez te yangi?

;]

Opublikowano

Upadek to raczej nie, bo szczerze Gameforge to gówno interesuje, jak się uda zbanują za kupno - mało możliwe kumpel brał już z 5 razy i nic.

Polecam grać na US, dlaczego? Poczytaj to :

To jest ukryta treść, proszę

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ehh no nie wiadomo , kiedyś 80% ludu z metka się wkurwi i rzuci to , bo to co się dzieje od pewnego czasu zniechęca każdego do gry ;)

i Wtedy zostanie mała garstka która juz z eq full nie będzie korzystała z IS ,dalszy ciąg wydarzeń sam sb dopiszcie .

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

ja pytam gdyz no myslalem żeby zagrac archerem we 4 na jednym koncie kupic max pierscien expa na 30dni i tylko ulepszać eq na tyle co dam rade bez yang z allegro i mlucic dopuki nie wybije fajnego poziomu ale watpie ze by bylo mnie stac na marmury i eq ale nie chce kupywac yang z allegro, no ale wiesz mam nadzieje że co SPAT napisal szybko sie spelni i może akurat cofną wszystkie konta^^ dobra jestem marzycielem xD;] dziekuje za pomoc do zamknięcia ;]

;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...