Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otuz w dniu 24.04.2011 doszlo do aktualicacji metinai hacki przestaly dzialac oczywiscie wyszly nowe i oto jest pytanie czy blokady hs dzialaja nadal hodzi mi o blokowanie 2 plikow w hs za pomoca lock. Czesc graczy uwaze ze blokady hs przestaly dzialac a czesc mowi co innego wiec zadam pytanie i prosze o odpowiec normalnych graczy (programistow) co sadza o tej blokadzie czy jest nadal aktualna czy nie ? oraz pytaie czy jesli na kompie mam 2 foldery z plikami metina i odpalam przez 1 w ktorym pliki hs sa zablokowane to hs w 2 pliku jest aktywny? czy moze wykryc wlaczona gre i wyslac logi ?

Oraz mala propozycja niewiem czy jest oto wykonalne na hs pl ale gralem na LC gdzie blokada tamtejszej blokady jest gorsza zrobilem to w ten spsob ze umiescilem blokade w maszynie wirtualnej gdzie niemaial osteu do internetu i niemogla wysylac logow. czy jest to wykonalne na pl. z gory dziekuje za pomoc oraz prosze jesli sie nie znacie nie piszcie. sry za bledy ale pisze tego posta w pospiechu.

Opublikowano

Zacznę od tego że 44 kwietnia nie było i nie będzie :P

Odpowiem tylko na pierwszą część bo na drugiej się nie znam. Według mnie blokada Miśka działa nadal.

oraz pytaie czy jesli na kompie mam 2 foldery z plikami metina i odpalam przez 1 w ktorym pliki hs sa zablokowane to hs w 2 pliku jest aktywny? czy moze wykryc wlaczona gre i wyslac logi ?

Nie, nie wykryje. Program wykrywa hacki dopiero kiedy jest włączony metin2 :) Z "daleka" nie wykryje, na pewno :)

30 S T M

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...