Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto launcher że tak powiem do prywatnego serwera. Oczywiście bez plików z patcha 3.010 nie będziemy widzieć itemków z tego patcha ale to nic. Wystarczy skopiować pliki z globala i git majonez. Ale nie podniecajcie się tak bo póki co serwer off jeszcze :) Podziękujcie chłopakom z rompros.com bo bez nich chuja byśmy zagrali :)

To jest ukryta treść, proszę

Skan

Mam nadzieję że teraz zasłużyłem na minusa :)

Opublikowano

Oto launcher że tak powiem do prywatnego serwera. Oczywiście bez plików z patcha 3.010 nie będziemy widzieć itemków z tego patcha ale to nic. Wystarczy skopiować pliki z globala i git majonez. Ale nie podniecajcie się tak bo póki co serwer off jeszcze :) Podziękujcie chłopakom z rompros.com bo bez nich chuja byśmy zagrali :)

Skan

Mam nadzieję że teraz zasłużyłem na minusa :)

@Up

Kolega ci napisał,kopiujesz pliki z globala

Da plays :> zqrkgj10

Opublikowano

no chodziło mi o to że do clienta serwera skopiować pliki z globala ale bez tych launcher.exe i innych .exe :) bynajmniej tak zrozumiałem gościa który ten launcher zrobił tu masz oryginał

Ye it is that 3.0.10.2385, here's the Client.exe that works with that version. Server is down atm tho.

EDIT: To not get so many missing textures n stuff you can copy the files from official game that has patch 3.0.10 already, just save the Client.exe(that you download from my link) and Launcher.exe that should be in your private server installation. Then put those stuff with your copied 3.0.10 game