Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wall Clock [1.5] Oraz [1.5_01],[1.6.4] Millénaire

Naccon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, mam najnowszą wersję i w " Ratuszu " ( ja to tak nazywam ) powinna pojawić się sklepikarka/sklepikarki.

Wszystko było dobrze, aż do momentu gdy pobrałem i zainstalowałem Bug fixa. Teraz sklepikarka nie przychodzi do ratuszu nawet po 30 min. oczekiwania.

Pomocy?

Opublikowano

Siemka,mam problem z tym wszystkim zaczynam grać w minecraft dopiero i nie mogę sie połapać z tym wszystkim.Możesz zamieścić swojego clienta na rapidshare albo speedyshare? Daje - za linka THX

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No mi też cos nie działa.. I jeszcze w tym folderze nie ma "put in minercaft.jar" tylko ja mam "put in mods folder .jar" :/ o co chodzi o.O

@edit dobra, pokazalo sie ze sie zaladowal mod i zeby znalezc wioske nicsnij V.. ale nic sie nie dzieje... o co chodz? sory za moje nieogarniecie ale cóż poradzić.

Pisze ci ile masz isc w jakim kierunku jesli nacisniesz 'V'

Woe to you, on earth and sea, for the Devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short...Let him who hath understanding reckon the number of the beast.For it is a human number...Its number, is 666

p><p>[img]<a href=6006.png&tekst=O k*wa ewoluowal ' alt='6

Opublikowano

Dodano wersje na bete 1.6.4

Tym samym proszę administrację o zmianę tytułu tematu na "Wall Clock [1.5] Oraz [1.5_01],[1.6.4] Millénaire"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...