Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od paru dni robię mapę która będzie oderwaniem od codzienności czyli: budowanie, wydobywanie surowców, crafting. Wpadłem na pomysł by zbudować kompleks podziemnych korytarzy i pokoi z pułapkami i łamigłówkami. Wszystko to będzie podbudowywała fabuła, która będzie ciekawa. Poniżej krótkie wprowadzenie w formie trailera:

http://www.youtube.com/watch?v=EmxN_MTnlVI

Mapa tam przedstawiona została stworzona wyłącznie w celu nakręcenia trailera. Jest tam kilka szczegółów które będą miały związek z fabułą ;]

Jak to będzie wyglądać?

W skrzyniach będą znajdowały się rzeczy potrzebne do ukończenia tajemniczej gry + te bonusowe które to ułatwiają.

Bohater będzie się musiał zmierzyć z różnymi potworami taki jak zombie, szkielety czy creepery. I co najważniejsze

dowiedzieć się jak znalazł się w tej pieprzniętej grze i kto za tym stoi.

Wzorowałem się na już wcześniej wypuszczonych mapach takich jak:

Scar V.02

The Redmurk Mystery

Im więcej ludzi polubi ten projekt tym mniejsza szansa na porażkę. Bardzo chętnie przyjmę propozycję pokoi. Wystarczy napisać mi na PW i załączyć rysunek przedstawiający owy pokoik ;d

Opublikowano

Niewiele słyszałem o takich mapach więc nie każdy może wiedzieć jak to będzie wyglądać. Myślę nad wrzuceniem filmiku w którym przechodzę mapę do trailera. Co wy na to? Pytam się was bo nie chce marnować czasu jak by was to nie interesowało ;d