Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]War/Surviwal Serwer!(No-Wh)(Hamachi)

koller44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszamy ale z powodu małej ilości ram start serwera przedłuży się

Witam chciałbym was zaprosić na serwer MineCraft Fan2

na serverze jest podział na klasy takie jak:

Bandyta-Wykonuje polecenia barbarzyńcy zbiera surowce na rozbudowę bazy nie ma prawa atakować bez pozwolenia barbarzyńcy na początek dostaje:drewniany miecz topór i kamienny kilof oraz zbroje z skóry

Barbarzyńca:Klasa która mieszka poza miastem okrada ona innych nie podlega w żaden sposób karze więziennej może ona chodzić zabijać i plądrować wioski wieśniaków oraz przeprowadzać ataki na króla jeśli taka klasa zbliży się do zamku Inni Mają ją zabić. Barbarzyńca trzyma się w grupie z innymi barbarzyncami lub Bandytami.Klasa ta na początek otrzymuje żelazną zbroje oraz żelazny miecz i topór

Mieszczanin wykonuje polecania rycerzy zbiera surowce na rozbudowę miasta bądź wioski nie ma prawa atakować bez pozwolenia rycerza na początek dostaje:2x64 drewna,drewniany miecz topór i kamienny kilof oraz zbroje z skóry

Rycerz klasa która mieszka w mieście bądź wiosce wykonuje rozkazy króla i atakuje bandytów/barbarzyńców a także broni wioski/miasta oraz króla bandytami/barbarzyńcami za dobrze wykonaną prace dostaje od króla pewną ilość diamentów lub złota ale powtarzam za dobrze wykonaną pracę np:obronienie miasta przed bandytami ,znalezienie jednej z kryjówek bandytów nagroda w diamentach może wynosić nawet 50 diamentów!! ale na to trzeba porządnie zapracować rycerz może atakować bandytów bez pozwolenia króla rycerz na początek otrzymuje:żelazną zbroje +diamentowy hełm oraz żelazny miecz i topór

Nowy To klasa wszystkich co dopiero zaczynają na serverze aby nowy mógł dołączyć do mieszczan/bandytów musi się skonsultować z przywódcą barbarzyńców bądź rycerzy

Król jest to osoba która rozkazuje rycerzom,mieszczanom król nie wdaje się w walke chyba że jest zagrożony ,jeżeli król zginie odbywa się głosowanie na nowego króla w głosowaniu mogą brać udział tylko rycerze król jeżeli rycerzom i dla mieszczan nie podoba się obecny król mogą przeprowadzić głosowanie na nowego króla król dostaje złotą lub diamentową zbroje oraz diamentowy miecz

Atak można przeprowadzać tylko wtedy gdy w obu grupach jest minimum po 5 osób bandyta nie może przeprowadzić ataku bez pozwolenia barbarzyńcy

==================================================================================================================================

Serwer dopiero co wystartował więc mapa jest czysta co wiąże się z prośbą nie zaśmiecania mapy będzie wioska dla nowych w której będzie zakaz walki będzie się tam oczekiwało na przyjęcie do danej grupy będzie to wyglądało tak:Będzie budynek w którym będzie się stawiało tabliczkę o treści np:

mieszczanin (nick w grze)(nick na hamachi i mpc forum)

==================================================================================================================================

Sieci hamachi:

MineCraftFan

MineCraftFan2

MineCraftFan3

MineCraftFan4

MineCraftFan5

MineCraftFan6

Hasło:12345

na serwer jest przeznaczony internet z prędkością 100mb/s więc nie powinno być laggów

Przepraszamy ale start serwera może się opóźnić do jutra!! jeżeli chcesz od razu należeć do danej grupy napisz w tym temacie według wzoru:

Nick:janoś kowal

Grupa:mieszczanin/bandyta

Na koniec chciałbym dodać że serwer nie należy do mnie tylko do Slowly(na hamachi) (http://www.mpcforum.pl/user/309163-slowly/) na mpc

UWAGA UWAGA!! KONKURS!!! można zrobić miasto/wioskę dla grupy nowych ma tam się znajdować :ratusz z tablicą ogłoszeń ,Hotel,kilka domków oraz drewniana palisada miasto/wioska ma być budowane drewnem można także kamieniem ale nie za dużo najlepiej by było gdyby był chodnik z kamienia parę domków ratusz hotel i ogrodzenie (drewniana palisada) oczywiście będą nagrody!!

proszę mi wysyłać savy nie zdjęcia savy podsyłać na e-mail [email protected]

Proszę już tu nie pisać do kogo chcemy należeć!! bo robi się śmietniki prosiłem żeby nie pisać podań do bandytów i tak dalej one są pisane!!żeby była równowaga zrobimy tak pierwsze 5 osób jest bandytami a drugie 5 rycerzami i tak w kółko jeżeli ktoś nie chce proszę zedytować posta i napisać w treści ,,usunięty''

RMCF

Opublikowano

Nick: oskaru1234

Grupa: Barbarzyńca lub jeśli od razu nie mogę to Bandyta

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Nick: colo5

grupa: mieszczanin

klasa: rzemieślnik

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

(nie słucham żadnej muzyki.)

beta-p10.png

BÓG

----|

----v

destro10.png

Opublikowano

Nick: KubiX

Klasa: Barbarzyńca

@Edit skoro tak, do bandyta, przepraszam, może nie dopatrzałem. Nie mogę się startu doczekać.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Kiedy serwer on i podasz IP?

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Koller to zrób tak że paladyni na początek (jak i mieszczanie) dostaną jakieś eq ;P Bandytó więcj a tamci łatwiej mają ;d powinno się wyrównywać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...