Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Cs:S Steam

eXtreemPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki otóż problem. Gdy włączam jakiegoś Cheata do CS:S obojętnie jak każą czy w po odpaleniu cs'a czy przed gra mi się poprostu wyłącza. Nie wiem czemu ściągam hacki pod steam'a i nic... Proszę o szybką pomoc daję + lub - i 5

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

to zainstaluj, jeśli masz windowsa 7, to netframefork 4.0, jeśli xp - starczy 3.5

Jeśli nie pomoże, to pobierz aktualizację systemu, zainstaluj najnowsze sterowniki.

Opublikowano

nie ogarniam Cię. Skoro pisze, że pobieranie zakończone, to chyba zakończyło instalację, tak? Skoro mówisz, że to właśnie w instalacji pisze. Sprawdź, czy jest zainstalowany.

Opublikowano

Gdy już Ci się pobierze net. framework z serwera microsoftu to kliknij "dalej" i wtedy Ci się zainstaluje, bo jak sam widzisz pobieranie zakończone.

Opublikowano

32 czy 64 bity?

32:

http://www.microsoft.com/downloads/pl-pl/details.aspx?FamilyID=2fcde6ce-b5fb-4488-8c50-fe22559d164e

64 sam nie wiem gdzie szukac, chyba nie ma.

Opublikowano

skoro zainstalowałeś net frameworka, to odpal teraz czita, grę. Jeśli nadal będzie błąd, zainstaluj to, co gammers wysłał wyżej, sp3.

Opublikowano

Gdybyś miał blokadę na steam'a, to byś nie mógł grać normalnie, bez czitów.

Najpierw sprawdź, czy działa Ci, gdy masz już zainstalowany net framwork, jeśli nadal będzie źle, zainstaluj sp3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...