Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy XiuOnline !

draugons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chciałbym się zapytać czemu , mam niewyraźna grafikę w grze , że (prawie) nie widać żadnych przycisków . Jedyny komunikat pojawia się przy starcie gry np . Data/Shader/ "Tutaj jakichś plik ". Jeżeli jakoś uda się zalogować na konto to nie mogę stworzyć postaci ponieważ trzeba rozdać punkty , ale ja nie widzę żadnych przycisków tylko tabele w lewym rogu , a reszta to jasny błękit . Nie wiem już o co chodzi . Reinstalowałem i Instalowałem tą grę już z 30 razy i nadal to samo i nie wiem ocb Proszę o pomoc ... Z góry THX !

..::POZDRAWIAM::..

Opublikowano

Wygląda to tak jakbyś miał inne nazwy folderów, lub jakbyś ich w ogóle nie miał ^^

Zobacz dokładnie jaki to błąd, a najlepiej daj kilka screenów.

a no i czy ściągnąłeś te 2 patche "FullClientPatch_2007-06-26.zip", "update_0209_01_25.zip" ?

Pierw wypakowujesz FullClientPatch do czystej wersji kala, a później tego update.

sign.png
Opublikowano

Zrobiłem tak :

1.Wypakowałem FullClientPatch na pulpit .

2.Włączyłem Kal Online Upadater i zaczęło coś pobierać.

3.Włączyłem grę i wyskoczyły te oto błędy (w żadnym z folderów tego servera ich nie było! )

Tutaj załączam parę zdjęć:

1 . (Jeden z błędów).

2. Niewyraźne litery.

3.Postać

post-52121-1239721415.jpg

post-52121-1239721503.jpg

post-52121-1239721686.jpg

Opublikowano

a no i teraz wszystko jasne xD

To co ściągnąłeś to tylko patch. Potrzebujesz klienta Kala i dopiero do niego wypakowujesz pliki z tych zipów. Czyli będziesz potrzebował tych 2 które podałem w poście wyżej. Instalujesz kala (lub kopiujesz jeśli masz już gdzieś na dysku) i do niego wypakowujesz wszystko z FullClient, później z rara "update" i dopiero odpalasz kala.

sign.png
Opublikowano

Mam oprócz tego FullClientPatcha.zip , Upadate.zip , ale jak wklajam upadate do FullClientaPatcha to jest podmień i ja klikam na wszystko "TAK" i później włączam grę to jest to samo co wcześniej . Ściągnąłem wszystko co było na : www.xiu.ath.cx . Proszę o pomoc ! Dzięki Ci YourFear :) Czekam na dalsze poszlaki ...

Opublikowano

ehhh przeczytaj jeszcze raz co napisałem -.-

Potrzebujesz klienta kala!

Pliki które były na stronie Xiu to nie klient tylko patch.

Zobacz sobie w nazwie jest nawet napisane FullClientPatch, a nie FullClient.

sign.png
Opublikowano

ja jak tak mialem to bralem patrzylem gdize lezy ten plixcczek i kopiowalem go z plikow z globala do xiu i dzialalo i dziala jesli pomoglem to dobrze jesli nie to lipton xD najpostrzy sposob

Opublikowano

stronka normalnie działa.. ;O

wiec bez obrazy ale patch musisz wkleić scension 1 pozniej 2.

a jeśli nie zainstaluj odpowiednie sterowniki..

pozdr.

Usunięto. Regulamin obowiązuje posty/tematy jak i sygnaturę.

Opublikowano

Już działa Wszystkim Bardzo Dziękuje , dam plusiki :) Teraz tylko muszę się porozgląda jak w to się gra (1 raz gram ) xD

...:::POZDRO:::...

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...