Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pokaz] Hala Sportowa By Darxd

DarXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym dzisiaj pokazać zdjęcia z budowy hali, którą klockuję od .. 2 tygodni xp Zbliżam się już do końca, lecz budowanie takiego czegoś mnie powoli wykańcza.

1 DZIEŃ BUDOWY:

20110416202833.png

STAN DZISIEJSZY:

20110425140010.png

Według mnie nie ma jakiejś szczególnej różnicy... xD

No i tam jeszcze parę ss'ów z budowy:

20110424230101.png

20110425135002.png

20110425134747.png

Prosiłbym, żeby nie oskarżać mnie bezpodstawnie o jakieś kopiowanie tak jak ostatnio... bo jest to dla mnie po prostu demotywujące i zniechęca do dalszej pracy.. oraz po części nasuwa mi myśli, że te 2 tygodnie budowania idą się *****....

Liczę na surowe oceny ; )

Opublikowano

I chciało ci się coś takiego robić??

Ale efekt całkiem niezły

Daje +

haac.jpg

Opublikowano

Szczerze? Ani trochę mi się nie chciało ; p

Niezłe ćwiczenie na cierpliwość.. oraz nauka paru słów w języku polskim podczas upadku xD

Opublikowano

Małe boisko tak na prawdę.... Ale ładnie to wygląda ( z daleka) :P

@Toriz

Ok. masz godzinę roboty aby to zrobić.

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano

Ludzie wykażcie się kreatywnością.Juz dzisiaj widziałem kilka osób co robiły boiska.A twój wg jest słaby.Z TMY 1godzina roboty.

Opublikowano

Ludzie wykażcie się kreatywnością.Juz dzisiaj widziałem kilka osób co robiły boiska.A twój wg jest słaby.Z TMY 1godzina roboty.

Następny dobry typ w słowach ;)

Opublikowano

Nie będę takiego gówna robił dla 1 osoby.Teraz mam lepsze rzeczy do roboty.Teraz projektuje na własnym serverze z kumplami, Szanghaj.

Opublikowano

@Toriz

Ciekawe od kiedy boisko jest kuźwa z desek... x|

I ani razu nie użyłem jakiegoś prostackiego TMY.

Ps: ty nawet z TMY budowałbyś takie coś 2 lata.

Opublikowano

Nie będę takiego gówna robił dla 1 osoby.Teraz mam lepsze rzeczy do roboty.Teraz projektuje na własnym serverze z kumplami, Szanghaj.

To sobie rób. On prosił o to abyśmy podawali swoje opinie, a nie pisać co budujemy -.-

Co do budowli to całkiem ładna :)

Opublikowano

:D Specjalnie dla polskiej reprezentacji ... xD

MMmm.. tak w ogóle to miało być boisko do piłki ręcznej... a jeśli mi jakaś konewka na głowę nie spadła, to ono jest z desek xD

Bo do nożnej to tak 2 razy większy byłby ten stadion... ale nie, nie chce mi się już budować! ; p

Opublikowano

Leci +.Ale ty sam chyba tego nie budowałeś bo był filmik z tobą i jeszcze ktoś ale zapomniałem...

''Why So Serious?"

By Joker...

Zbieram -

Opublikowano

ja budowalem czesc parkietu :D

Zapraszam na nasz kanal !!

www.youtube.pl/user/minecraftbydgoszcz

Zapraszam do subskrypcji kanału, kazdy subek jest dla DarXD oraz mnie (tworzenie filmikow) motywujący :D

Stadion był nasz pamietaj piernik xD !

Toriz - zazdrosc ci dupe zzera ze nie umiesz docenic pracy? Wiesz dobrze ze to jest pozadna praca nad ktora DarXD i ja (parkiet ROX) sie natrudzil... Taki kozak to rob takie same a nie piszesz "takie gowno to nie bede budowal" - sam jestes gowno, za takie cos w pape mozna dostac bo zamiast napisac co jest zle to od razu z dupy strzelasz

(ja sie kurfffa bede czepiac bo nie moge wytrzymac jak ktos sie doczepi nie wiadomo o co , nie napisze co jest zle)

PS.

DERBY DLA POLONII !!!!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Trzeba dokładnie czytać, save będzie udostępniony :D ja sie o to postaram by świnka (darxd) dał sejfa ;d

Zapraszam do subskrypcji naszego oficjalnego kanału

www.YouTube.com/user/MinecraftBydgoszcz

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...