Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2 [Pl] [No-Hamachi]

GraczMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie bananie (Administrator) mógł bym dostac link do patchera? nie chce pobierac clienta a na stronie w download nic niema...

jedna uwaga na stronie co chwile pada raz tworzenie postaci a raz swiat gry

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zbieram - !

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę głupio ze 6/7 bon jest ale i tak serv fajny +

Klasa - Wojownik Body

LvL - 69 +

Server - 11 s Arkantes

Królestwo - Schinsoo

Gildia - TheGreanMile

Opublikowano

Ja pierdole.... nie można poprostu dodać jakiegoś Launchera albo patchera ktory pobierze wszystko???? a nie pierdolic się z jakimiś plikami kurwa sciągać 50 paczek z plikami wklejaj, kopiuj, zmieniaj, usuwać Pierdolca mozna dostać... IP po blokowane spolszczenia zrobic sobie nie mozna Nie kazdy ma internet po 18mb/s i niema limitu! ja np mam transf z 150-200kb/s ale za to mam wkurwiajacy mnie limit 2 GB sciagne je i huj 3kb/s Wole juz patchera ktory pobierze pliki potrzebne do grania albo launchera max 50-100mb

99% nie normalnych ludzi czyta posty z ręką na myszce jeśli należysz do tego 1%-ta wklej to na swoja sygnaturę

Już za późno nie zdejmuj ręki

Zbieram - !

Opublikowano

Wszystko fajnie ale Misja na Ubranie z 9 ogonow to niewypal :/ czekalem 40 min i sie nie zrespil duzo osob chce zrobic ta misje ale wyglada na "niewykonalna" bo nie respi 9 ogonow .Wiec jak by GM co jakis czas zrespil to bym byl wdzieczny , biorac pod uwage ze ok 60 osob chce zrobic misje a nawet jak sie zrespi co 30 min jakie sa szanse ?

kręc%20dupą.gif
Opublikowano

Bez sensu potki 15k hp każda wojna gildi czy coś i full hp. Kd woja +10 również przegięcie w huj max +5 wtedy byłoby all super gdyby nie potki 15k i te kd.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Ten serwer jest zajebisty! duo ludzi masakra i to mi się podoba ŁAP +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Opublikowano

Kurde ludzie na 1 stronie pisze kiedy jest on od 13-24 moze pózniej wiec poczekajcie do 13,lecz moze właczy wczesniej a nie wy chcecie o 7 rano

Dajcie sie wyspać człowiekowi...

To że macie wolne bo świeta były to znaczy, że teraz Rampager ma wstawać wam o 6 rano i włączać serva...

Jutro juz tak nie bedzie,[CHYBA] ponieważ wiekszosć z nas idzie do szkoły wieć takie godziny otwarcia są zajebiste ;]]

Ponieważ ja kończe Praktykę + szkołę o równej 12,40 i na 13.00 jestem w domu a to,że 2 technikum muszę się uczyc do matury , ale nie ględze tak jak wy, że chce server o 6 rano..

Cierpliwości ;]

nekov.jpg

Walcie --- Nie bądź Zyła;]

Opublikowano

Jeżeli ktoś z Was (szaman 107, full epik, kd +10), mnie zjedzie, dostanie ode mnie 50 broszurek.

nick: Slayer17

Przydałoby się wcześniej włączyć tak przed 1 1, bo ja nie wyrabiam.

O 13 zapraszam do gry !

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...