Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Durablemt2 [Pl] [No-Hamachi]

GraczMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim kto ofiaruje mi z 2 brochy bo robie zbroje nie wiem jaką po niebianskiej mam niebianska i na Smiercionośne potrzebuje kto da ??/ Mój nick Jakuzo

• Odpowiedzi 409
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może najpierw niech server będzie on ... Zresztą brochy dropią z zombie więc co za problem wydropić ? ...

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

Buhahaha teraz się uśmiałem ... Dropią nawet szybko broszki na zombie.. jednym lepiej drugim gorzej xdd Tak słyszałem ,że atlantyda jest bugnięta - .-

Heh pomogłem ? Może mój post ? Zbieram addzj.png

sodkaninja.jpg

Opublikowano

Witam. Może mi ktoś dać pack oraz plik exe (DAM +) ponieważ już sciągałem ich clienta akle mam podmienione pliki. Z góry dziękuje

Opublikowano

serwer działał wieczorem a dziś pisze w statusie że off a na statusie na stronie że on ??? i tak nie da się wbić :/ wie ktoś co jest grane?

Opublikowano

SERWER JEST OFF BO GA NIEMA PRADU ... CZYTAJCIE WCZESNIEJSZE POSTY NIEWIADOMO KIEDY BEDZIE MIAL PRAD BO NIEMA SIE Z NIM JAK SKONTAKTOWAC TRZEBA CZEKAC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...