Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Dedyk] [Pl] [Bez Wl] [1.5] Craftland.Pl - Serwer Minecrafta Jakiego Nie Widziałeś!

PleSX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA JESZCZE BETA FAZA !

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Xeon

ram.png

4000Mb

net.png

100mbps

linki.png

reg.png

Brak WhiteList! 

ip.png

craftland.pl lub 85.25.186.16

status.png

Mapa serwera : craftland.pl:81

info.png

Zamknieta.png

team.png

[Admin]PIeSX

[Admin]Barlots

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zapowiadal sie fajnie ale server bez celu same Xray itp lataja do tego zwykly nudny server czyli Freebuild Bezcelowy

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

Opublikowano

Server zapowiada sie super

Masz +

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Nico nie zabiera się za serwery. nie on go robił. Właśnie dodajemy kilka pluginów. 30 min i serwer dziala

Opublikowano

Jutro jak poprawimy kilka pluginów bo teraz mamy problemy z kilkoma. Na razie serwer online. Ale czysta mapa można sie pobawić jak ktoś chce.

Opublikowano

Moglibyście ogarnąć serwer, ledwo co wszedłem respawn zalany lawą, i do to tego grefierzy.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Chciałem powiedzieć, że zrobiłem screena na którym gracz przyznaje sie do griefu i proszę aby tego gracza zbanować. Mam też screeny gdy jeden gracz griefuje mi w domu, bez cuboida ponieważ ich jeszcze nie dawali. Ich nicki: Bart (chciał ze mną mieszkać ja nie pozwoliłem i zaczął griefować), SMN (wiedział, że mieszkałem jeszcze w domu, ale zaczął go usuwać). Na te osoby dowody mam, gracz Pess griefował razem z SMN ale nie zrobiłem screenów.

post-335666-0-95718200-1304165895_thumb.png

post-335666-0-68298400-1304165988_thumb.png

post-335666-0-61395100-1304165997_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...