Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupilem konto sure WP 70lv ale sprzedajacy podal mi zle skille (opisal zle je) i chcialem zwrocic kase a on mowi ze mialem 10 dni na reklamacje i zwrot i nie odda mi pieniedzy .. do konta dorzucal takze woja 40lv+ i nie dostalem do niego pasow a mija juz chyba 1-2 miesiac... Czy on ma racje ze nie zwroci mi pieniedzy czy poprostu leci w baka zeby mi pieniedzy nie oddac? Sprzedajacy nic nie mowil o 10 dniach od kupienia ze moge zwrocic tylko po 10 dniach. Poprostu mnie oszukal. Co mam zrobic w tej sytuacji?

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Jesli kupywales te konto przez allegro to niewiele mozesz zrobic jedynie wystawic mu negatywny komentarz ze towar niezgodny z opisem. Po 1-2miesiacach to troche za pozno zeby pisac do allegro ze zostales oszukany bo powinienes odrazu zaragowac, wiec nic juz nie zrobisz.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

NIE MIALEM ZADNEGO 10 DNI ! Konto nie było kupywane przez allegro.. Okej ale jak mialem sprawdzić ze zle skille opisane byly ? (Chodzi mi o różnice np. 2ku do g ..) Skille Nie Chcialy wchodzić .. Szczegolnie Czarowane ostrze bo to one jest zle opisane i stracilem wiele czasu .. Jak mam pole manewru? Bo nie ujdzie mu to płazem! Nawet jak bede mial robic zadyme to zrobie .

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Miałeś 10 dni na coffniecię teraz już nic nie zrobic.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Nic nie zrobisz bo co ? Policja odpada , jedynie możesz mu na chatę wbić lub pogadać z nim poważnie.

No ale chyba te 2 ku to nie aż taka duża strata =d

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

W ustawie jest napisane, że masz 10dni na reklamacje przedmiotu po dokończeniu pomyślnej trancakcji(kiedy dostałeś przedmiot, a on pieniądze).

Jeżeli transakcja była robiona przez allegro, a nie wystawiłeś pozytywa, możesz mu dać negatywa.

Na policje nie masz co iść, im się nawet dupska nie będzie chciało ruszyć, mają o wiele więcej spraw na głowie.

Jeżeli masz taką możliwość, napisz do allegro o zwrot należnej Ci sumy, ze względu na brak towaru który został potwierdzony wcześniej w opisie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...