Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wprowadzenie Nowosci W Metin2/Ymir

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem się dowiedzieć w sprawie zamierzenia wprowadzenia nowych nowości do metina czy ktoś o tym słyszał mianowicie o nowościach typu nowych 5 klas postaci,automatyczne ładowanie się potów,pety,style kostiumów ,nowych metków i potworów oraz qestów.

Więcej szczegółów można zobaczyć pod tym linkiem jak co dokładnie wygląda http://liquiron.com/13279-YMIR_Slides_Reveal_Many_Future_Updates.html

w03_th.jpg

Ps.Z związku z tym mam zapytanie czy istnieje może już taki Pserver z takimi nowościami ? /Podobno ludzie się tłumaczą,że te nowości są ściągnięte z Pserverów.

Opublikowano

Nie ma takiego poleskiego servera z takimi nowościami ja przynajmniej nie widziałem.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

moim zdaniem takie ,,dodatki" nie są potrzebne, mogę się założyć że wielu normalnych graczy ,,tęskni" za starym dobrym metkiem ;)

6a988de14ac30.jpg

Opublikowano

Ja tam na Pl to już dawno w tam tym roku dokładnie w grudniu zakończyłem karierę na M2 pl,a postacie sprzedałem za PLN,dużo ludzi,znajomych po odchodziło i już się zrobił nie ten klimat jak to można powspominać stare dobre czasy.

Opublikowano

Dokładnie, do tej gry nie ma co dodawać.

Jest beznadziejna, dużo ludzi piszę, że tibia jest słaba, a przy metinie na pewno jest lepsza.

Team wprowadza wszystko co im wypadnie z palca, aby tylko się dorobić.

No i zresztą nie jedna osoba wydała na is grubo ponad 200zł.

Opublikowano

@Jeawl

Jedni wolą Dżem drudzy marmoladę... Są ludzie którzy grają w Tibię i uważają że metin to dno, a są też tacy co grają w metina i sądzą że Tibia to dno. Każdy ma swój gust, a o gustach się nie dyskutuje :) I to są czyjeś pieniądze, a nie twoje, dorośli ludzie nie kupują sobie zabawek więc wydadzą to 100-200zł na metina na IS, ale to są pieniądze które oni sami zarobili.

Mnie jako graczowi te zmiany całkiem się podobają, zwłaszcza nowe fryzury, wygląd postaci oraz nowa piąta klasa postaci. Fakt że zmiany za rok w Metin2.co.kr a Polskim za 1.5 roku, ale może do tego czasu wytrzymam przed tą grą. Miejmy tylko nadzieję że połowa tych nowych rzeczy nie będzie za realne pieniądze, zwłaszcza że to GF...

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

Może i coś takiego wprowadzą ale najpierw muszą to przetestować.

Może będzie kolejna beta.metin2.com ?

Potem wprowadzą to na co.kr, de i dopiero za 2 lata na Polskiego metina ; /

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

YMIR nic nie ukradł z pserwerów.. to pserwery jak coś to już ukradły coś z YMIR

zwykli userzy nie będa mieli dostępu do tego typu rzeczy, bo ani nie będą potrafili tego wypakować, i wgl...

co dopiero dodać to w pliku game

Opublikowano

Ja słyszałem że firma Gameforge 4D GmbH już kombinują jakąś nową gre ale nie wiem czy to prawda. A co do tematu global to już dno i powoli ludzie zaczną odchodzić zostaną same dzieci (już zostały).

c(;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...