Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Nick'Iem !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z nickiem, chodzi i to że założyliśmy z bratem serwer na hamachi i on ma konto orginalne w minecrafcie a ja nie, gram z nim on ma normalny nick, ja mam nick "Player" (zawsze) przy wchodzeniu w minecrafta w oknie logowania wybieram sobie nick "Arcros" i gram z bratem na serwerze poprzez hamachi wchodze na serwer i mam nick Player. I otóż nie wiem jak to zmienić mój kumpel gra też przez hamachi na serwerze brata ale ma nick taki jaki sobie ustawił nie "Player" tylko inny, chciałbym mieć inny nick niż Player i własnie pisze na MPC żeby dowiedzieć się jak to zmienić :F.

Opublikowano

Ściągnij MinecraftSP.exe w google znajdziesz na przeklej .. wlaczasz przez to wpisujesz nick i tam bedzie all. Jesli masz aq wieksze niz 2 to sie skapniesz

Opublikowano

Dałeś mu link do nick changera, tak? On chyba tylko tworzy plik name.txt z wpisanym nickiem w środku. Wystarczy, że zrobi to, co ja mu napisałem i będzie miał swój nick.

24g95xl.png

by

Baksiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...