Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie widziałem z lets play minecraft na you tube że bohater którym się gracz poruszał wyglądał troche inaczej niż mój. Mój miał błękitną bluzke niebieskie spodnie. A jego miał czarną bluzke z bykiem po środku i miał słuchawki na uszach. NIE chodzi mi o zbroje lecz o ubranie. TO nie jeden taki przypadek. Inny wyglądał jak zombie i jeszcze inni. Bardzo bym chciał wiedzieć jak zrobić swojego bohatera. B)

Pisze pluginy minigame, jeżeli chcesz owy plugin i oferujesz coś w zamian możemy sie dogadać :)

Opublikowano

To się nazywa skin możesz sobie kilka znaleźć w google. Jeżeli masz premium wchodzisz w główną stronę mc logujesz się i wybierasz sobie skin

ani2k.gif

Krytykuję Wszystko Co Napotkam.

Zbieram plusy

Jeden Klub, Wiele Marzeń, Miliony Kibiców.

Opublikowano

Bardzo dziękuję za pomoc.

Pisze pluginy minigame, jeżeli chcesz owy plugin i oferujesz coś w zamian możemy sie dogadać :)

Opublikowano

Z tym, że nikt nie będzie go widział jeśli nie masz premium. Na niektórych serwerach działa mineshafter - wtedy wystarczy na stronie

To jest ukryta treść, proszę

podać dane do swojego konta na minecraft.net, zmienić tam sobie skina, pobrać ich launchera i grać ze swom skinem bez premium.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

ale ja niemam premium

Opublikowano

To otwierasz plik minecraft.jar który jest w "%appdata%>.minecraft>bin" za pomocą WinRaR'a i wchodzisz w "mob" i wybierasz "char.png" I możesz go edytować, albo podmienić...

Ale na multi nikt nie będzie go widział, tylko Ty.

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...