Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last chaos Hack

Niktos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. jestem tu nowy.

I mam pytanko co do tego trainera/hacka.

Jak włączam Last CHaos i chce uruchomić trainer to wyskakuje błąd że nie "wykrywa" uruchomionego Last Chaos. Jak klikam OK to nic sie nie dzieje. Prosze o szybką odpowiedz.

gothicif1e.png

21495.png

Opublikowano

Zainstaluj od nowa last chaos powinno działać

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

Co wy piszecie? Cheat Engine wywala z gry? Owszem, wywala jak się nie umie z niego korzystać. Jadę na cheat engine od ponad dwóch tyg. i dostosowałem swoje ustawienia tak, że nie wywala mnie nawet raz na dzień. Wystarczy trochę poczytać, posiedzieć, potestować etc. Posiada wiele opcji takich jak speedhack, attackspeed, potion freezer i wiele innych.

LC PL nie ma systemu wykrywającego zewnętrzne programy, czy zmienione pliki, więc o bana nie ma się co martwić. Można zostać zbanowanym tylko wtedy, gdy ktoś Cię przyłapie i nagra filmik, dając go jakiemuś GM-owi. No, ale żeby dać się złapać, to już pozostawiam bez komentarza. Przestanę dopiero używać haxów, gdy wprowadzą coś w stylu GameGuarda. BO TO POLSKA.

Dla mnie trainer do LC PL jest rzeczą zbędną, gdyż TE SAME opcje potrafię uzyskać dzięki Cheat Engine. Wszystkie ustawienia można zapisywać, co sprawia, że wystarczy włączyć program, otworzyć dany plik/pliki i... gotowe - prawie jak trainer. Z Cheat Engine trzeba się pobawić, a dzieci neo/nooby etc. tego nie potrafią. więc populacja cziterów/hackerów jest o wiele mniejsza, tym samym egzystencja hacków będzie dłuższa.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

POMOCY :) mam trainer 5.8 dziala na polska wersje LC ale po paru minutach wywala mnie z serwera !! pomocy prosze :P O co chodzi ???

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...