Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xardasnekro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy koledzy, chcialbym was przywitać a jednocześnie coś wytłumaczyć. Wiec Ja jestem tym prawdziwym Xardasenekro, ok. roku temu założyłem to konto po szybkim czasie dostałem sie do działo silkraod private, jednakze po 2 tygodniach konto przeją mój wówczas 12- letni brat który zaczął grac w silka, Ja zapomniałem o mpc i dopiero teraz wrocilem, ale niestety jak moglem sie domyślić niewyparzony język mojego brata oczernił jakże wspaniały nick xardasnekro, teraz zaczynam grac w silkroad znowu. Aha ja nie mieszkam z moim bratem on mieszka z mama a ja z tata mam 17 lat 3 klasa liceum. Nie wiem co on nabroił wiec proszę Powiedzcie mi Howki icek kokosz stranek ( tylko was pamiętam) czy mogę zostać oficjalnie uznany za "odrodzonego" czy mam zrobić nowe knot ? Pozdrawiam prawdziwy xardasnekro ( nie chodzi mi o usuniecie ostrzeżeń a w nawiasie mówiąc gdzie są pluski ?)

Ps

Przepraszam jeśli treść mojego wypowiedzenia wyda wam sie chaotyczna ale jestem strasznie zmęczony podrożą

Wypowiedzcie sie co o tym myślicie

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Opublikowano

up

wyjdz ...

@pol topic pol offtop

teraz howki, stranek ci nie odpowiedza sa teraz 2 fora ktore rywalizuja ze soba

EXPmIpC.gif

Opublikowano

no i co ale to jest najstarsze ja go pamietam i zawsze sluzyl pomocom jestem za wybaczeniem mu nie jego bledow :)

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Opublikowano

Stranek i Howki sa na innym forum ktore rewalizuja z mpc.... tak zwane GP .. ja lubie oba fora.

Co do twej osoby jestem przekonany ze grzechy twego brata zostana odpuszczone :P

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Dzięki chłopaki, oh ale nowina to mam rozumieć ze Stranek i howki zrobili nowe forum hoho czemu ? Moze sie pokłócili nie wiem ale ja zostanę tutaj.

Przepraszam za ten temat. Na święta mój brat pojechał do wujka do włoch i mam nadzieje ze go nie spotkam a przynajmniej niech on ma taka nadzieje. Postaram sie pomagac wam ale muszę trochę jak to sie mówi być na czasie z grami z forum . Przez ostatnie pól roku gram w world of warcraft eu realm frostwhisper. Do zobaczenia

NADCIAGA LORD M.

Strach sie bac. :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...