Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Dedyk][Rpg] Relania Świat Dla Was!

Samuel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie!

Nazywam się Sayet ,chciałbym przekazać wam informacje o powstawaniu nowego serwera MineCraft.

ziombel.png

A więć serwer 24/7 na serwerze dedykowanym z pełna profesjonalną obsługą.

Obłusigwany jest system bukkit - dużo pulginów.

Rejestrujemy się w grze.

IP: relania.pl

Zaczynamy w nowo powstającym małym miescię - które wraz z przybytkiem graczy będziemy rozbudowywać.

Wprowadzamy też wiele swoich innowacji ,np. system spółek budowlanych - o co chodzi?

Chodzi oto iż na początku dostajesz swoją działke możesz wybudować sobie hacientę ,lecz by uczestniczyć w życiu budowlanym serwera i miasta ,czyli budować rózne koscioły ,areny itp.

musisz znależ 3 osoby lub więcej i napisać na forum podanie o założenie spółki budowlanej ,podanie planu budowniczego itp. takie spółki będą mieć darmową dostawę surowców oraz sprzętu. Wzór podania będzie opisany na forum (forum w budowie - faza testów)

Dodamy też wiele innych ciekawych dodatkow które umilą nam działanie.

Zapraszam na http://relania.pl i na zapoznanie się z naszą ofertą!

Liczymy też na grę Fair Play - dzięki czemu potępiamy róznego typu używaczy Xray , Cheatów i innych rzeczy zakłucających regulaminową gre.

Wieć dodatkowo mamy wgarne zabezpieczenia ,które nie tylko blokują używanie róznych "rentgenów" oraz cheatów ,ale dodatkowo banują na okres godzin 12.

Na dzien dzisiejszy potrzebujemy : Testerów , Administratorów , Projektantów miasta , Moderatorów forum , Grafików.

Więc mile zaprszamy!

http://relania.pl

Więcej info?

GG: 139002 - Sayet

Opublikowano

Zapowiada się ciekawe. Wystartuje na któreś ze stanowisk. Sporo się znam. : )

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Admin nie ogarnia na dzialke czekalem 15 minut i nic.

Sethome i home nie dzialaja.. serwer dno

Przykro mi. Ze tam powiem , wbilo tyle osób na serwer ,każdy prosi o cuboid'a ,a byłem sam do tego.

Nie działają ponieważ wyłączalismy komendy i reinstallowalismy pluginy co robimy ciągle - jeszcze faza testowa jest. Można normalnie grać ale z problemami. Myśle że do 2 dni będzie już normalnie bęz żadnych najmniejszych problemów.

I dziekuje odrazu za pozytywne opinie.

Opublikowano

Przykro mi. Ze tam powiem , wbilo tyle osób na serwer ,każdy prosi o cuboid'a ,a byłem sam do tego.

Nie działają ponieważ wyłączalismy komendy i reinstallowalismy pluginy co robimy ciągle - jeszcze faza testowa jest. Można normalnie grać ale z problemami. Myśle że do 2 dni będzie już normalnie bęz żadnych najmniejszych problemów.

I dziekuje odrazu za pozytywne opinie.

Byliscie 2 , a 2 osoby chcialy. Nie tlumacz sie teraz :c

Opublikowano

serwer beznadziejny. Na czacie spamuja, admin i gracze przeklinają i nic nie robią nie polecam 3/5

Opublikowano

serwer beznadziejny. Na czacie spamuja, admin i gracze przeklinają i nic nie robią nie polecam 3/5

Hmm, z przedszkola jesteś że przeszkadza ci, jak gracz albo administrator powie jakieś przekleństwo raz na jakiś czas? :]

Na chatcie nie ma spamu. Przytocz przykład.

Admini nic nie robią?! Rutr siedział wczoraj 5 godzin i bez przerwy rozdawał cuboidy...

Just kidding.

Opublikowano

Dziękujemy Warrmex ,

oczywiscie mieliśmy trochę problemów z działaniem modów przez które serwer przylagowywal - zostało to naprawione.

Oczywiscie otwarliśmy forum ,w którym komunikujemy się z administracją serwerów.

Opublikowano

Serwer niby dobry ale mam jedno zastrzeżenie :

- inteligencja 1 z adminów(jeszcze nie wiem którego lecz może się dowiem)

To tak:

Wczoraj dostałem działkę z cubem,trochę się na niej wybudowałem i postawiłem tabliczkę(że to moja działka).

Itemów już trochę było (zelażo,złoto itd.)

Dzisiejszego dnia przychodzę do mojego domku - o dziwo stoi inny,który należy do gracza dominik14.

(pewny jestem że stał tam mój ;] - /sethome)

Więc teraz kieruje pytanie do Samuela- co to ku*** jest? =.=

Moje [TuT]'ki

"Nie boję się człowieka, który zna 10 tysięcy kopnięć. Boję się człowieka który
zna jedno kopnięcie, ale potrafi je powtórzyć 10 tysięcy razy." -Bruce Lee

Opublikowano

Serwer beznadzieja!

Pisze przez 15 min do Modów/Adminów żeby mi dali cuba a ci nic!

Na innych reagowali a nie mnie nie.

Opublikowano

taki madry a myslisz ze jak jest 40 slotow na serwie i kazdy kto wejdzie chce dzialke to da sie wszystkich obleciec i wszystkim pomoc w pare minut ? wiec wiesz nie obraz sie ale kolejka jakas musi byc...

Pozdrawiam [MOD]Rebirth

Opublikowano

serwer off do soboty będzie spowrotem on

No właśnie nie wiedziałem, dlaczego i server i strona nie działa, ale do jutra wytrzymam (chyba)...

Nie rozumiem, o czym tu pisali ludzie serwer jest świetny...

Fajni gracze, admini zaje***ci. (Moge prosić o cuba? za 10 sekund już był admin) ale teksty typu admin sie opier***a są wkurzające - Myślicie że on nie ma co robić? - ciągle tylko cuby rozdaje albo na pytania odpowiada...

SERWER JEST ŚWIETNY

PS.

Informacja od serwera: *** opierd**ił lapis lazuri block. SRA NA WAS.

BUHAHAHA

Kiedy nachodzi mnie chęć do pracy, siadam i czekam aż mi przejdzie...

Opublikowano

Tak samo jak @up nie rozumiem co wy piszecie na cuba czekalem chyba 5 min, ale dlatego ze jakas kolejka musi byc,a Rutr siedzial, zapie*****l z 3 godziny i rozdawal dzialki z cubami. Serwer świetny naprawde polecam szybko sie rozwija ciagle nowe pluginy, dodatki, budowle.

Ps. Do wszystkich ktorzy mowia ze ten serwer jest do dupy zycze powodzenia w znalezieniu lepszego.

Tyle odemnie Pozdro BoB

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serw miał być już wczoraj on. Dzisiaj jest off. Serw według mnie zajebisty. Admini mili, gracze też. Naprawdę fajnie sie grało. Mówili że serw będzie włączony wczoraj a dzisiaj dalej jest off

Opublikowano

Mam nowe info od Samuela niestety jakis kabel mu sie popsul i poki go nie kupi to serwer bedzie off.

A kiedy go kupi sam nie wie bo oficjalnie nie ma na niego kasy

Opublikowano

@Up też coś o tym słyszałem. I pisałem do niego ile ten kabel kosztuje. Odpisał mi że 20 zł ? O japi3rdole ? .... "Ten super admin" i w ogóle ogarnięty nie ma 20 zł ? Bo ja tego nie rozumiem ? W takim tępie to.... się zanudze na singlu.. :/

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...