Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zwracam się do Was z pytaniem gdzie postawić Wiz/Bard 64. Dodam , że stawiałem na sonarach i byłem na "-" z uwagi na pojawiające się moobki z "różowych kulek" .Lece cały czas na bocie , kordy mile widziane .

Pozdrawiam

Opublikowano

ja bym jechal na edimu.. lecz jak padasz na sonarach "bo cos tam " wylatuje to nie mam pojecia co to po pierwsze (gram na rusro..) a drugie jaki masz set,gap i bron..

bo strasznie dziwne ze na sonarach padasz.. trzeba probowac roznych wariantow.. codziennie inne momby i po tygodzniu zobaczysz gdzie bedzie Ci najlepiej.. albo skołuj bot pt...

b_560_95_1.png

Opublikowano

to te moby chyba na csro tylko sa? Jak tam kup set 7 som 8 som acc som staff som i bedziesz expil sobie.Edimu idz najlepiej bedzie gorzej na giancie.Wbic 69 i lec dh cave nachale lvle 69 70

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

i tak wali AoE, nie ma bata. Nie niszcząc zwalnia mu spawn aż do całkowitej niewydolności spota

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

e tam nie musi walić AoE... jak ma moby na nuka aby na giga niech ustawi AoE i będzie fajnie nawet na Edimu da rade ogarnąć jak spot nie wymagający znajdzie ;)

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Musisz zaznaczyć w bocie żeby nie uzywał obszarówek i żeby nie bił kamieni.Ja na 64 już też wizem bard puszczałem bota na nachale w cave :) Ale sun staffa +5 miałem .

Opublikowano

Proponouje zaopatrzyc sie w bron na 64+5(sprawdz tez ze swoja czy bedizesz mial mooba na hita)

Ustawic uzywanie life control ustawic bota na snipery(74lvl) nie sa agresywne, nie maja giantow/championow..

spawn dosyc dobry, mooby pt Cie nie beda ruszac do 80mozna smialo tam siedziec ;)

Z LC powinienes miec mooba na skila, uzywaj dwoch skilli Fire Bolt/Frozen Spear

Jesli nie bedziesz mial na hita wbij w caly set int 4-5 to zwiekszy twoj mag at co pozwoli na zabijanie tych moobow na hita.

Jednak spota musisz wybraz od stron Karr-ów bo tam sa same snipery bez mieszania sie z Hunterami :)