Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka kupiłem MC ale niewazne na jaki serwer wejde ( premium ) to mam takie lagi że szok ( po 2-4 minutach dochodzi wiadomość na serwer którą napisałem ), mam router Livebox Neostrady, a szybkość łącza to 6 Mb/s. Przeinstalowywałem sterowniki karty sieciowej i nic ;( Da się coś zrobić żeby noramlnie w multi grać?

Opublikowano

to się nazywa klatkowanie, bądź Low-fpsy ;O Lag - opóźnienie pomiędzy przesyłaniem a odbieraniem pakietów. Jak Tobie ram przetwarza pakiety to gratulacje.

Opublikowano

Wiem co to lag i co to klatkowanie... W takim razie czemu nie działa? Mam ten sam problem co Gucio84. Podpinam się pod temat.

No, dajesz mistrzu ;)

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Proponuje od czasu do czasu wyczyścić kompa jakimś programem typu CC Cleaner, Odkurzacz, albo Registry Cleaner. Zrobić test prędkości łącza na jakiejś stronce i zobaczyć czy nasz dostawca internetowy nie leci z nami w chuja. Od czasu do czasu zresetować router/modem cokolwiek tam macie. Reinstall Minecrafta co 2-3 tygodnie nie boli, a np. w moim przypadku baaaardzo dużo pomaga. Wyłączenie firewall'a, antyvirusa też może pomóc.

Opublikowano

uwarzaj zeby tp cie jechalo , to jest na caly kraj , gratuluje iq

Synek, nie pie*dol bo nic nie wiesz. Ile razy sie zdarzało, że mojemu ojcu przyszły 2x takie same rachunki do zapłacenia i jak się jednego z nich nie zapłaciło to automatycznie priorytetem wezwanie do zapłaty.. Gratuluje IQ również...

@up

Format to jedyne co mi do głowy przychodzi -.-

Opublikowano

Nie mam pojęcia w czym leży problem. Ja mam neta 512kb/s i nawet przy 90-100 osobach na MPC nie mam praktycznei lagów ;)

Opublikowano

Dobra nie che się kłócić. Gdzieś na necie wyczytałem, że od RAMu są te lagi. Tak czy tak mi nie działa więc na to samo wychodzi... Koniec offtopu :D

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png