Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global MU będzie hostowany przez webzen! :)

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ale beta tylko 2 dniowa ..

potem ress acc i już się all zacznie :/

ehh ....

troszkę tak głupio od nowa

ale jak będzie event exp / drop to jakoś to będzie :P

Opublikowano

trzeba czekac dosc dlugo, jak slalem z gmail to dostalem info ze czasem nie dziala i zalozyc inne konto. a po drugie dobrze jest wybrac resend potwierdzenia na stronie, wtedy dojdzie napewno

heh ilosc postow 100 :) aka 4 = bin(100) ;D

que?

Opublikowano

Napisałem do nich emaila..powiedzieli że w tym tygodniu opublikuja oficjalne info,a teraz próbują przeniesc baze..czy tam kupic ;p

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

póki co niech ktoś śle im shota z z bk 400 pvp, max dragon wingami i max hyonem i pożyczy pasa na kilka minut bo może to być ostatnia okazja by zagrać w tej dekadzie takim koxem xD

Opublikowano

69 lvl Mag ! Pathos -- Impulsive !! -- Working -- !!

62 lvl Sin ! Cw

77 lvl Warrior ! Pathos -- Bez sQ :(

73 lvl Priest ! Girakon

62 lvl Warrior ! Cw

62 lvl Priest ! Cw

61 lvl Archer ! Cw

59 lvl Priest ! Cw

57 lvl Archer ! Pathos

52 lvl Archer ! Cw

to wszystko wyjasnia

562505407.png
Opublikowano

@Up o co ci chodzi ?

bo zbytnio nie zrozumiałem po co skopjowałeś moją sygnę ?

@@@I są jakieś nowinki na temat Migracji itemków / postaci ?

@Down ja też :D

Opublikowano

a mi dupa, nie przyszło ;////// a słałem wczoraj w południe na skrzynki op.pl i o2.pl ;/// mogłem sprubować z wp.pl jescze ;////

Opublikowano

ta ale naciskałem resend dużo razy ;) jakaś godzinkę temu coś odmulił im sytem i przyszyły mi 3 maile jeden za drugim ;P zoabcze jeszcze na op.pl

Opublikowano
Czyli na gmail'u przychodzi ten link? Bo juz 2 godzine czekam;/

Mam konto na gmailu i wzoraj przuszło mi odrazu. Bez klikania zeby wysłał jeszcze raz.

Opublikowano
Hello,

We are experiencing difficulties sending our verification message to “gmail.com” account. Please select other email domain.

We apologize for any inconveniences.

Regards,

MU Support Team.

takiego maila dostalem, ale po prostu trzeby bylo troche poczekac i dla bezpieczestwa kliknac (raz;) resend

que?

Opublikowano

Siemka,

moze mi ktos powiedziec jak zrobic pre register ?

czy sie jednak nie da ?

acha i czy pre rigistration daje mi ze bede mial itemy i ten sam lvl co mialem czy zakladam tak jakby nowe konto od zera ?

pozdro i czekam na odpowiedź ; )

Opublikowano

@UP

Lol ty ten tego troche inny niz wszyscy ?

Wbijasz na strone htt://webzen.com

Klykasz "Register Now"

Przenosi cie na nowa strone

Wypelniasz wymagane pola :)

Odbierasz maila z linkiem aktywujacym i juz cala filozofia :P :lol:

624.png

22022.png

Opublikowano
Siemka,

moze mi ktos powiedziec jak zrobic pre register ?

czy sie jednak nie da ?

acha i czy pre rigistration daje mi ze bede mial itemy i ten sam lvl co mialem czy zakladam tak jakby nowe konto od zera ?

pozdro i czekam na odpowiedź ; )

Pre-register to resjstracja przed otwarciem serwerów (pre znaczy coś przed) narazie ta pre-jestracja będzie trwać 21-26, po których będą się odbywać beta testy 28-30. tylko ciekawe czy do testów każdemu dadzą podpakowaną postać czy tylko tym, którzy wyślą te screenshoty (pewnei 75% z nich będzie fake ale cóż). A pierwszego maja wielka niewiadoma póki co, czy uda się im odzyskać bazę od k2 czy wszyscy będą grać od 0 ;P mam tylko cichą nadzieje że ustawią exp na stałe na x2 bo bez exp eventów łatwo dobić do 300 nie będzie, nie wspominając o 400 LOL xD

Opublikowano

Dostaniesz postac z itemami i ubrana na bete, czyli na te 2dni. I dajcie juz spokoj z tymi skrinami bo nie ma slowa na ten temat. Po tym okresie, czyli po tych 2dniach postac zostanie usunieta i wtedy bedzie mozna zakladac normalne chary, na 1lvlu. A propos tego ze ciezko dobic do lvl 300-400, no przeciez chyba tu chodzi o zabawe, a nie o to zeby miec szybko max lvl.

* To receive your own customized character, you must first create your webzen.com

account and then participate a simple questionnaire.

* One customized character per account.

* Using the information from the questionnaire, we will inject a pre-configured character,

necessary items, and certain amount of Zen to help you get started.

* Customized characters will be deleted once this beta testing ends.

* When the requested character is inject in to your account, a notice mail will be sent

to your registered email address.

w wolnym tlumaczeniu:

-by otrzymac stworzona i dopasowana przez ciebie postac, musisz wpierw stworzy konto na webzen.com i wypelnic prosty formularz

- jedna postac na konto

- uzywajac informacji z formularza, dodamy postac prekonfigurowana (pewnie chodzi o rozdzial punktow i skille), niezbednie itemy i okreslona ilosc Zen by pomoc Tobie w rozpoznaniu i starcie w becie

- postac zostanie skasowana z konta, po zakonczeniu okresu beta testow

- kiedy dodamy wybrana przez Ciebie postac do Twojego konta, zostaniesz o tym poinformowany na adres e-mail, ktory podales przy rejstracji.

Link ponizej mial bycdo strony forum globalmuonline, a w zwiazku z tym ze nie mozna linkowac poszukajcie sami, na stronie forum albo na glownej stronie jako najnowszy news.

Wlasnie znalezlem info na temat transferu na forum gmo@k2 :D Jesli ktos chce to nie to przetlumaczy ;). Generalnie nic ciekawego nie ma. Chcialem wstawic tinyurl ale pewnie dostalbym warna tudziez bana wiec dalem spokoj.

que?

Opublikowano

Czyli charów nie będzie ...

all od 0 ....

a coś na temat eventów -- ?

jakieś info gdzieś jest zamieszczone ? czy jeszcze nikt nic nie wie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...