Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Infp] Bug Na Grzybki

Matrixman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przypadkowo znalazłem buga na grzybki!

Robi się go tak:

1.Potrzebujemy dwa konta jedno z potwierdzonym e-mailem a drugie z nie potwierdzonym.

2.Logujemy się na tym lepszym koncie na dowolnej przeglądarce.

3.Na tej samej przeglądarce tworzymy nowe okno i klikamy odbierz nagrodę w e-mailu od sfgame tego 2 konta (na skrzynce e-mailowej mamy wiadomość że dostałes 10 grzybków gratis).

4.Pamiętajcie nie wylogowujcie się z 1 postaci.

5. Pojawia nam się 1 postać i napis "e-mail został już wcześniej potwierdzony.Nie musisz już potwierdzać e-maila." Chociaż nie musi sie to pojawić. I mamy + 10 grzybów!

Pamiętajcie macie mieć zalogowaną 1 postać a drugą wylogowaną!!!!(od punktu 2 do 5)

LICZĘ NA +

@edit preferuję postacie na tym samym świecie. Mi się udało :(. Przepraszam poprawka ;D.

A e-maila z gratisowymi grzybami możecie otrzymać dopiero po kilku dniach.

Opublikowano

ale te postacie muszą być na tym samym serwie?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie działa temat do usunięcia.

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

nie działa...

No chyba że Matrixman ma jeszcze jakieś dla nas szczegóły o których zapomniał wspomnieć.

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Żadnych szczegółów nie ma żadnego buga na grzyby gdyby był to od razu został by usunięty , ponieważ twórcy S&F by na tym sporo stracili.

Więc nie piszcie zbędnych tematów o bugu na grzybki bo taki nie istnieje !

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Kamil1232, trochę tego nie rozumiem w takim razie czemu ludzie sprzedają sposoby na allegro ?? gdyby to wszystko nie istniało ich konta były by banowane za nie wywiązywanie się z dostarczanego towaru a co za tym idzie nie mieli by nowych kupców....

Tak się składa że system "płatności" w S&F jest dość dziurawy jeśli potrafię doprowadzić do zmiany wartości w paypalu np 900k grzybów za 1 grosz. Ostatnio nawet dostałem 7 grzybów za 2.99 również dzięki płatnościom paypal. Sam widzisz skoro potrafię zmienić wartości żeby zakupić niestandardową liczbę grzybków za niestandardową kwotę, może uda mi się to doprowadzić do jakieś zadowalającej kwoty grzybków za zadowalające pieniądze.

Dlatego zamiast podchodzić do tego tak sceptycznie, lepiej mieć nadzieje że ktoś kiedyś wpadnie na super sposób pół darmowych grzybów ;)

31019.png

18706.png

Targii.gif <<<<<<<<<<MUZYKA

Opublikowano

Żadnych szczegółów nie ma żadnego buga na grzyby gdyby był to od razu został by usunięty , ponieważ twórcy S&F by na tym sporo stracili.Więc nie piszcie zbędnych tematów o bugu na grzybki bo taki nie istnieje !

to ze ty takowego nie znasz i nie wierzysz w to to nie znaczy ze taki nie istnieje

bag jest i dziala i sporo grono graczy na nim jedzie a tworcy go nie usuna dlaczego, bo dzieki niemu maja kase gdyby nei bag to 3/4 graczy by nie kupowalo grzybow bo zal im kasy , lepsza drobna sprzedaz (przy uzyciu baga ) niz zadna i tworcy dobrze o tym wiedza , bo widza ile osob konczy z gra bo staje sie nudna bo oni nic nei robia dlatego admini na serwach nei banuja za baga bo wtedy by kompletnie nikt nie gral

Nigdy nie dyskutuj z debilem.Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

A teraz oto ja wyjasnie ten owy "bug"

To nie jest bug poprostu jak nie gracie przez tydzien ( 7 dni) to dostajecie e-mail "stensknilismy sie za tb wiec dostajesz 10 grzybkow wroc do nas" i w taki magiczny sposob mamy 10 grzybkow...

To dziala tylko 1 raz

Opublikowano

twórcy sami wpuścili ten bug w obieg, dzięki temu im się lepiej powodzi (nie oficjalne źr.)

No Luknij Sobie - good shita

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...