Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaja, A Kamer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest wgl na to jakis sposob? Zeby widziec jajka na kamer modzie? I jeszcze jedno - czy jesli bede mial autopicka wlaczonego i bd expil to bedzie podnosil jaja? Bo w sklepach widze je jako zolcie, a expilem jakas godzinke i 0 jajek :/ . Czy poprostu kamer ich nie widzi i wgl nie podnosi? Bo moge tez wlaczyc buffa normalnym kontem PL, a glowna na kamerze, ale czy nie dostane wtedy bana? Nie wiem hs czy cos?

Opublikowano

Hmm storentuj metina potem wgraj najnowszego kamera ja widze jaja i nie mialem jeszcze z tym problemu nie podmienilame zadnych plikow a index mam stary z lutego:)

Opublikowano

Hmm storentuj metina potem wgraj najnowszego kamera ja widze jaja i nie mialem jeszcze z tym problemu nie podmienilame zadnych plikow a index mam stary z lutego:)

A skad wziasc ten index ? Normalnie torrentuje potem wgrywam nowego kamera i dupa to samo :/

Opublikowano

Musisz jeszcze pobrac najnowszego moda

To jest ukryta treść, proszę

Mam najnowszego ... przeciez na starym wyrzuca. Przede wszystkich chodzi mi o to czy dostane bana jak jednym kontem bd na normalnym metku, a drugim na kamerze? Bo tak to buffem bd se jaja podnosil

Opublikowano

Chodzilo mi o stary index misiekantosa253:P Ryzyko bana zawsze jest np mozna grac na wh na kamermodzie z zablokowanym hsem i jest ban a mozna bez blokady i nie ma bana

oczywiscie ten 1 sposob jest bezpieczniejszy:P

Opublikowano

Musisz jeszcze pobrac najnowszego moda

Kurde robie wszystko wedlug instrukcji, patchuje uruchamiam przez ten hackshiled i wyskakuje blad "niewlasiwa wersja pliku root", czy cos w tym stylu ... co zrobic?

Opublikowano

Spróbuj tym odpalić:

Przepraszam nie wiem czy ma wirusy bo mam cos z Virustotalem mam wirka który blokuje takie programy. :( Nie chcesz nie pobieraj

Powinno działać ^^

(To załatwia sprawę z rootem i tymi podobnymi błędami a jajka nie będą chyba działać bo mi też nie działały).

Edit@

Jak by co to ten plik wlej do folderu z metinem

Szukam osoby która mi zrobi Sygnaturę. PW :)