Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ktory Serwer Wybrac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

mam do was pytanie gdyz wraz z kumplem chcialem zagrac na serwerze metin2PL ale nie wiem na jakims są normalne ceny? pytam gdyz nie gralme dosc dlugo od cen aury po cenie cukru:D

;]

Opublikowano

PL jest jednym wielkim nie wypałem .

ale jeżeli chcesz się z nim normalnie obejść polecam s25 oraz kronos .

osobiście grałem na kronosie .

ceny nie są aż tak masakryczne .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem ci tak: Ceny są 100 razy większe od zarobku ;).

Dopóki nie wyjdzie s26 (szukają adminów), graj na privach albo US-sie.

Lub zamów na allegro yangi,

Opublikowano

Zapraszam również do mojego tematu.

To jest ukryta treść, proszę

-5% to boty a nie na odwrót.

-Mili, przyjaźnie nastawieni ludzie(bardzo pomocni).

-Niskie, nie zmieniające się ceny(np. aura miecza KU. 1kk, cena stoi już od ok. roku)

-Za misję do 10poziomu dostajemy po 99% doświadczenia, natomiast od 10do 20 po 90%, co może ułatwić nam wbicie charów na "farmboty".

-Co miesiąc, jest wybierany gracz na Króla, społeczność serwera wybiera go, głównie aby mógł teleportować wszystkie osoby które expią na v2 za free.

-Tanio możemy dostać wysoko wybonowany ekwipunek, ze względu na niska cenę w "IS"-item shopie.

-Kamień Duchowy za jedyne 50K, więc tóż po wbiciu skilli na G, całą resztę można powiedzieć mamy "za free".

-Możliwość kupna pierścionków expa (1h) oraz rękawic złodzieja (1h).

-Bodziami nie da się handlować, natomiast bardoz łatwo zdobyć je z misji, oraz magiczny metal, który również do zdobycia jest za następne wykonywane questy/misje.

-Dorobić możemy się bynajmniej szukając metinów na m2, pewnie zapytasz "Jak to, przecież ktoś ciągle penie tam siedzi"

Otóż odpowiadam, mało kto wie tam, że jest takie coś jak "zoomhack", mało tego, mamy aż 12CH do wyboru na jeden serwer, co daję nam pewny loot!

-Na serwerze gra bardzo dużo Polaków, jeżeli chciałbyś liczyć na pomoc, z chęcią w wolnej chwili postaram się Ci pomóc, wystarczy, że napiszesz do mnie na PW!.

-Mało tego, również jest sposób na SM!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...